Huawei P30 Pro. SURPRIZA URIASA din Cauza iPhone

Huawei P30 Pro. Aceasta surpriza uriasa este pregatita pentru clienti din cauza telefoanelor iPhone, iata ce schimbare RADICALA a fost facuta de catre Huawei.

Huawei P30 Pro iphone

Huawei P30 Pro. Clientii care vor cumpara noul model de smartphone vor avea parte de o surpriza uriasa, dar buna, multumita telefoanelor iPhone pe care compania Apple le-a lansat pentru clientii sai. Mai exact, conform unor detalii venite din surse apropiate celor care testeaza telefoanele Huawei P30 Pro inainte de lansare, noul model urmeaza sa fie adus pe piata impreuna cu un ecran care are diagonala de 6.5 inch, la fel ca iPhone XS Max al Apple.

Huawei P30 Pro. Vorbim despre o diferenta uriasa in comparatie cu modelul lansat in primavara anului trecut de catre chinezi, acela avand un ecran AMOLED cu diagonala de 6.1 inch, mult mai mica decat ceea ce va fi oferit acum. Cresterea pentru diagonala ecranului Huawei P30 Pro este oferita din cauza faptului ca iPhone XS Max ofera un ecran mult mai mare pentru clienti, cu o experienta mult mai buna, iar chinezii trebuie sa nu ramana in urma americanilor.

Huawei P30 Pro va avea un ecran URIAS multumita iPhone XS

Huawei P30 Pro. Desi noul ecran va avea o diagonala de 6.5 inch, rezolutia va fi destul de apropiata de cea a iPhone XS Max, iar asta pentru ca Huawei nu s-a prea chinuit sa implementeze rezolutii mari pentru ecranele telefoanelor sale. In ciuda acestui lucru, simpla implementarea a unui ecran cu diagonala de 6.5 inch in Huawei P30 Pro este o noua dovada a faptului ca exista dorinta de a intrece cu orice pret telefoanele facute de catre americani.

Huawei P30 Pro. Separat de ecran, noul smartphone va veni si cu o noua camera quad, care il va tine cu siguranta in topul telefoanelor care au cele mai bune camere, lucru care va forta Apple sa aduca noi inovatii in domeniul foto. In ciuda tuturor acestor noutati pe care Huawei P30 Pro le va avea, telefonul nu ar trebui sa fie cu mult mai scump decat modelele actuale ale chinezilor, asa ca imbunatatirile vin cu o veste buna pentru clientii din Romania.

Huawei P30 Pro. Prezentarea oficiala urmeaza sa aiba loc luna aceasta in cadrul Mobile World Congress 2019, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc abia undeva prin luna martie.