iOS 12 – Doua Solutii de Jailbreak Lansate pentru iPhone si iPad

iOS 12 jailbreak incomplet

iOS 12 are incepand de saptamana aceasta doua solutii de jailbreak disponibile pentru iPhone si iPad, doua hackeri diferiti alegand sa le ofere pentru clientii din lume intreaga. Din pacate, vorbim despre solutii de jailbreak dedicate dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS 12, adica una nu are un pachet de instalare, iar a doua functioneaza doar prin SSH, dar nu cu pachete din Cydia.

OsirisJailbreak12 este prima solutie de jailbreak lansata undeva pe la inceputul acestei saptamani, insa din pacate ea nu este disponibila sub forma unei aplicatii care sa faca automat instalarea. Ea ete oferita sub forma unui pachet care trebuie compilat intai cu Xcode, si instalat in telefoane cu un certificat de dezvoltator, dar desigur ca nu are Cydia, si suport pentru tweak-uri.

iOS 12 are doua solutii de jailbreak pe care nu le poti folosi

A doua solutie de jailbreak pentru iOS 12 are denumirea rootlessJB 3.0, ea fiind comaptibila doar cu iDevice-urile care au chip A9, A10 si A11. Din pacate, aceasta solutie functioneaza doar prin SSH, deci nu are Cydi, iar instalarea de tweak-uri este imposibila deocamdata pentru ca nu a fost implementat suport pentru ele de catre dezvoltator.

Din pacate nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca ambele solutii de jailbreak sa aiba implementat suport total pentru jailbreak, sis a poata fi folosite usor pe iPhone si iPad. Cand se va intampla acest lucru, iar instalarea solutiei de jailbreak va putea fi posibila usor pe iPhone si iPad, va voi face si cate un tutorial de jailbreak, dar trebuie sa aveti multa rabdare.

2 COMENTARII

  1. am facut jailbreak pe iphone 6s 64 Gb ios 11.4.1
    cu electra luata din tweakbox. isi da singur 2 restarturi si pe urma instaleaza Cydia
    Zaone mai trece si tu cateva surse actuale