Samsung GALAXY S10. De ce NU se RECOMANDA Cumpararea

Samsung GALAXY S10. Iata de ce nu recomanda cumpararea noilor modele de telefoane mobile de catre cei care au testat telefoanele pregatite de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 cumpara

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telefoane Samsung inca nu a fost prezentate in mod oficial pentru lumea intreaga, insa oameni care au folosit produsele sutin ca deocamdata nu se recomanda cumpararea lor. Vorbim aici despre o recomandare facuta de catre oamenii care au testat telefoanele Samsung GALAXY S10 care sunt in momentul de fata pregatite pentru lansare, iar afirmatia are legatura cu cei care vor sa foloseasca si retelele 5G in 2019, sau 2020.

Samsung GALAXY S10. Cei care au testat noile telefoane sustin ca persoanele care nu-si cumpara telefoane in fiecare an, si care vor sa foloseasca retelele 5G, ar trebui sa astepte lansarea Samsung GALAXY Note 10. Se pare ca experienta 5G oferita de catre versiunea Beyond X din seria Samsung GALAXY S10 nu va fi cea completa pe care utilizatorii o asteapta de la telefoane, si abia in Samsung GALAXY Note 10 va exista suport mai bun pentru retelele de acest gen.

Samsung GALAXY S10 nu e recomandat pentru cei care vor 5G

Samsung GALAXY S10. Se pare ca nu doar telefoanele in sine, ci nici retelele de telefonie mobila nu vor fi 100% pregatite pentru 5G pana in momentul in care va fi lansat Samsung GALAXY Note 10, adica undeva prin august. Doar verziunea X din seria Samsung GALAXY S10 va avea conectivitate 5G integrata, iar asta oricum doar in cateva tari de pe glob, asa ca multi nu vor avea de ales in ceea ce priveste 5G, dar recomandarea e una foarte interesanta pentru utilizatori.

According to sources familiar with the situation speaking on condition of anonymity, the Samsung Galaxy S10 Plus 5G phone (codename “Beyond X”) “won’t be as full or complete a 5G experience” as the Galaxy Note 10 later this year. As our sources this morning suggest, networks will be significantly more prepared for a “true 5G launch” once the Galaxy Note 10 is made available. The standard Samsung Galaxy S10, S10E, and S10 Plus will not have 5G connectivity available in their hardware. The Samsung Galaxy Note 10 will be ready for 5G connectivity right out the gate.

Samsung GALAXY S10. In Romania e posibil ca unele retele 5G sa fie lansate chiar anul acesta, insa e greu de spus daca Samsung, sau alti producatori, vor avea telefoane pregatite si pentru ceea ce vom avea noi. Samsung GALAXY S10 in mod sigur nu va functiona pe retelele 5G care vor fi lansate in Romania, si e posibil ca nici Samsung GALAXY Note 10 sa nu fie compatibil, asa ca e bine sa stiti din timp ceea ce urmeaza sa se intample in tara.

Samsung GALAXY S10. Lansarea noilor modele de telefoane este programata pentru data de 20 februarie, insa vanzarile in magazine ar trebui sa inceapa undeva in jurul datei de 8 martie.