iOS 12.2 public beta 2 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 12.2 public beta 2

iOS 12.2 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi acum instalata de catre oricine. Toate functiile noi pe care cei de la Apple le ofera in versiunea beta 2 a iOS 12.2 sunt acum disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci oricine le poate folosi.

iOS 12.2 public beta 2 poate fi instalat de oricine, si veti avea disponibila cel mai probabil o rezolvare pentru problema care blocheaza folosirea internetului mobil incepand cu iOS 12.1.1. Separat de aceasta schimbare, cei de la Apple au mai facut o serie de schimbari in iOS 12.2, confirmand deasemenea si unele dintre noile produse pe care urmeaza sa le lanseze.

NU va recomand sa testati deocamdata iOS 12.2 public beta 2 pentru ca veti avea mai multe batai de cap decat lucruri bune, iar daca folositi un backup al iOS 12.x, atunci e posibil sa nu mai puteti revnei la el. Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati iOS 12.2 public beta 2 si sa asteptati lansarea versiunii publice, care urmeaza sa aiba loc in cursul lunii viitoare.

Articolul precedentiPhone 11. ASA VA ARATA cu DARK MODE in iOS 13
Articolul următorHuawei P30 Pro. ARMA SECRETA MAJORA in fata S10
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.