Huawei P30 Pro. ARMA SECRETA MAJORA in fata S10

Huawei P30 Pro. O arma secreta foarte puternica este pregatita de catre Huawei in lupta cu Samsung GALAXY S10 si restul telfeoanelor Android de pe piata.

Huawei P30 Pro modem 5g balong

Huawei P30 Pro. Noul model de smartphone al companiei Huawei este programat pentru a fi prezentat peste mai putin de trei saptamani, insa va avea dezvaluirea oficiala in urma celei facute pentru Samsung GALAXY S10, dar inaintea celei pentru Nokia 9. Chiar daca Huawei P30 Pro va fi prezentat dupa telefonul companiei Samsung, va veni totusi cu o functie uimitoare care l-ar putea face extrem de interesant pentru foarte multi dintre clientii interesati de el.

Huawei P30 Pro. Cu doar o saptamana in urma cei de la Huawei au anuntat ca au pregatit pentru lansare in telefoane un nou model 5G special dezvoltat pentru ele, acesta avand denumirea Balong 5000, si este arma secreta in lupta cu Samsung GALAXY S10. Spre deosebire de telefonul coreenilor, Huawei P30 Pro ar urma sa aiba acest modem 5G integrat in toate modelele care vor fi puse in vanzare de catre chinezi, nu doar in unele speciale pentru Coreea de Sud, sau SUA.

Huawei P30 Pro are o o arma secreta foarte puternica in fata Galaxy S10

Huawei P30 Pro. Cu modem 5G integrat, noul telefon poate oferi compatibilitate cu multe retele noi chiar pe masura ce vor fi disponibile, in contrast cu Samsung GALAXY S10, care nu va avea unul integrat decat in modelele pentru Coreea de Sud si SUA. Huawei P30 Pro va avea un imens avantaj din acest punct de vedere, deoarece clientii care-l vor cumpara se pot gandi sa-l foloseasca si pe retelele 5G, care vor fi lansate pe final de 2019, si inceput de 2020.

Huawei P30 Pro. Noul model de telefon ii poate scuti pe clienti si de cumpararea unei alte versiuni doar pentru a folosi retelele 5G din tarile in care locuiesc, iar asta il face mult mai atractiv decat Samsung GALAXY S10. Cu acest modem 5G integrat, Huawei P30 Pro ar putea fi si putin mai scump decat telefoanele celor de la Samsung, dar suma va fi modica in comparatie cu cea necesara pentru a cumpara un alt telefon, doar pentru a experimenta retelele 5G.

Huawei P30 Pro. In baza a ceea ce se stie acum, noul model de telefon urmeaza sa coste cam 900 – 1000 de euro cand va fi lansat, insa pretul ar putea fi deasemenea si usor mai mare decat atat.