iPhone 11. ASA VA ARATA cu DARK MODE in iOS 13

iPhone 11. Noul design este prezentat astazi in imagini impreuna cu felul in care va arata si cu noul dark mode pregatit de catre Apple pentru iOS 13.

iPhone 11 iOS 13 dark mode

iPhone 11. Un nou concept pentru viitorul model de smartphone al Apple a aparut in cursul acestei zile pe internet, si ne prezinta exact cum va arata telefonului cand va fi lansat. Ceea ce vedeti in imaginile de mai jos este un iPhone XS care are un dark mode aplicat pentru iOS 13, iar iPhone 11 va arata exact la fel, pentru ca va avea acelasi design.

iPhone 11. O camera tripla cu un design nou este vizibila in carcasa, si se pare ca aceasta este forma ciudata aleasa de catre cei de la Apple pentru noul model de smartphone. iPhone 11 va fi, practic, un iPhone XS cu o camera care are design diferit, iar acel dark mode va fi oferit prin iOS 13 inclusiv pentru vechile modele de telefoane ale Apple.

iPhone 11. Avand in vedere lipsa schimbarilor majore pentru telefoanele companiei Apple, e usor de ghicit cum urmeaza sa arate noul model de smartphone, asa ca vom mai vedea si alte imagini. Pana atunci, uitati-va cu foarte mare atentie la acest design pentru iPhone 11, deoarece este exact cel pe care-l va oferi compania Apple, fie ca va place, sa nu.