iPhone 11. Conceptul ce a PUS PE JAR Intregul INTERNET

iPhone 11. Un nou concept extrem de interesant a pus pe jar intregul internet cu o schimbare uluitoare pentru lumea smartphone-urilor.

iphone 11 concept internet

iPhone 11 este viitorul smartphone premium pe care compania Apple vrea sa il lanseze pentru clientii din lumea intreaga in viitorul apropiat, iar astazi vedem un nou concept pentru el. In clipul video de mai jos puteti vedea viziunea unui grafician cu privire la un iPhone 11 care in mod sigur nu va fi lansat prea curand te catre compania Apple.

Acest iPhone 11 are un ecran „wraparound”, adica unul care inconjoara intregul telefon si permite redarea de imagini atat in partea sa frontala, cat si in carcasa, ceva ce ar fi cu adevarat uimitor. Am vazut deja telefoane care au ecran in carcasa, insa pentru iPhone 11 putem vedea acum si o prezentare cu un ecran care ar aduce o adevarata revolutie in lumea smartphone.

iPhone 11, sau oricum se vor numi modelele de anul acesta, vor fi mult mai modeste, iar asta pentru ca ecranele nu vor fi chiar atat de grozave, ci doar vor semana cu cele din iPhone XS.