Apple CONCEDIAZA Vicepresedintele Diviziei Apple Store

10

apple concediaza vicepresedinte apple store

Apple a anuntat noaptea trecuta ca Angela Ahrendts, fostul CEO al Burberry adus pentru a creste vanzarile din Apple Store-uri, va parasi compania, urmand a fi inlocuita de Deirdre O’Brien. Decizia poate parea ciudata, avand in vedere ca Angela Ahrendts a fost foarte implicata in deschiderea de noi Apple Store-uri, si o mare transformare pentru ele, dar motivatia e alta.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

Apple dezvaluia acum o luna ca vanzarile iPhone sunt cele mai slabe din ultimii ani, pentru T4 2018, iar decizia de a inlocui persoana care se ocupa de Apple Store-uri nu a fost luata fara a avea in vedere si problemele cu vanzarile. Angela Ahrendts nu a anuntat plecarea la o alta companie dupa ce-si termina contractul cu Apple, semn ca decizia de inlocuire nu e una gandita in detaliu.

Apple CONCEDIAZA Persoana Responsabila cu Scaderea Vanzarilor iPhone

Angela Ahrendts a lucrat timp de 5 ani la compania Apple, perioada in care a supravegheat o expansiune considerabila a numarului de locatii pe care cei din Cupertino le au. Mai mult decat atat, a ajutat la schimbarea felului in care arata Apple Store-urile, dar a adus si noi initiative pentru a aduce mai multi clienti, sau potentiali clienti, in Apple Store-uri.

Deirdre O’Brien s-a ocupat pana acum de angajatii Apple, iar de acum se va ocupa inclusiv de Apple Store-uri, astfel ca o vom vedea mai des pe la lansarile organizate de catre americani. Daca schimbarea facuta de catre Apple va avea un impact pozitiv, sau nu, vom afla abia peste minim 1 an, insa vanzarile nu-si vor reveni prea curand, din pacate.