iOS 12. ATENTIE, Decizie RADICALA a Apple privind iPhone si iPad

iOS 12. O decizie radicala a fost luata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad noaptea trecuta, iata ce se intampla cu produsele sale de azi.

iOS 12 instalare

iOS 12. Noaptea trecuta compania Apple a luat o decizie foarte importanta care afecteaza toti utilizatorii de iPhone, iPad, si iPod Touch la nivel global. Mai exact, incepand cu noaptea trecuta, Apple a decis sa nu mai permita instalarea iOS 12.1.1 si iOS 12.1.2, totul la putin timp dupa ce iOS 12.1.3 a fost lansat oficial pentru toata lumea, graba fiind destul de mare.

iOS 12. Dupa cum prea bine stiti, au fost lansate deja doua solutii de jailbreak care sunt compatibile inclusiv cu acele versiuni ale sistemului de operare, chiar daca acum nu sunt utile. Blocarea instalarii iOS 12.1.1 si iOS 12.1.2 este normala pentru Apple, deoarece americanii vor sa se asigure ca oamenii nu mai pot face downgrade pentru a face jailbreak.

Apple a blocat instalarea iOS 12.1.1 si iOS 12.1.2 pe iPhone, iPad, si iPod Touch

iOS 12. Desi pana acum oricine putea sa instaleze oricare dintre cele doua versiuni ale sistemului de operare pentru a putea face jailbreak in viitor, incepand de azi nu mai e posibil. Nu mai exista in momentul de fata vreo metoda de a instala iOS 12.1.1, sau iOS 12.1.2, daca nu aveati deja jailbreak facut in prealabil, si fisiere de tip SHSH/blobs, salvate deja pentru terminale.

iOS 12. Avand in vedere dificultatea dezvoltarii solutiilor de jailbreak, nu m-as astepta ca vreuna compatibila cu iOS 12.1.3, sau versiunile urmatoare, sa fie disponibila prea curand. E destul de clar ca suportul limitat pentru jailbreak, si blocarea de instalare impusa de catre Apple, coincid, asa ca ramane ca fiecare sa mai faca ce poate cu jailbreak-ul.