Samsung GALAXY S10. OFICIAL, DATA de PRECOMANDA

Samsung GALAXY S10. Data de precomanda a noilor telefoane a fost dezvaluita in mod oficial chiar de catre cei de la Samsung, iata de cand vor putea fi cumparate.

Samsung GALAXY S10 data precomanda

Samsung GALAXY S10. Data de precomanda pentru noul model de smartphone a fost anuntata oficial astazi multumita unui panou de prezentare pentru telefon, astfel ca stim de cand vom putea plasa comenzi pentru el. Mai jos puteti vedea o poza facuta de catre o persoana aflata la un eveniment al coreenilor care a avut loc in Indonezia, iar in ea se vede foarte clar mentionata data de prezentare pentru Samsung GALAXY S10, insa si cea pentru precomanda.

Samsung GALAXY S10. Conform datelor, de mai jos, prezentarea va avea loc in ziua de 21 februarie, ceea ce stiam deja, iar precomenzile vor incepe pe 22 februarie, adica la exact o zi dupa eveniment. Daca vi se pare ca precomenzile vor incepe prea devreme fata de momentul prezentarii, ei bine e normal, iar asta pentru ca vanzarile Samsung GALAXY S10 urmeaza sa inceapa in data de 8 martie, adica la doua saptamani dupa ce telefonul va fi dezvaluit.

Samsung GALAXY S10 va putea fi precomandat din 22 februarie

precomanda Samsung GALAXY S10

Samsung GALAXY S10. Decizia de a oferi telefonul la precomanda incepand cu 22 februarie reprezinta o schimbare fata de distanta traditionala de timp oferita de catre coreeni intre momentul prezentarii unui telefon, si cel al deschiderii precomenzilor. In trecut erau oferite 3 saptamani de gandire pentru clienti inainte de a vedea telefonul, si a-l putea cumpara fizic din magazine, insa cu Samsung GALAXY S10 lucrurile se schimba, iar asta va avea un impact.

Samsung GALAXY S10. In baza a ceea ce stim acum, preturile pentru telefoane vor fi usor mai mari decat cele ale modelelor de anul trecut, insa vor trece bine de 1000 de euro pentru modelele cu 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare. Daca vorbim si despre modelele X, cu 5G si ecrane de 6.7 inch, atunci preturile de baza ale acestor versiuni din seria Samsung GALAXY S10 vor incepe de pe la 1400 de euro, asa ca nu toata lumea si le va permite.

Samsung GALAXY S10. Acestea fiind spuse, pe 21 februarie vom vedea in mod oficial noile telfeoane ale coreenilor, insa pana atunci ele vor fi in continuare dezvaluite incetul, cu incetul.