Huawei. INTERZICEREA TOTALA in Europa E Aproape

Huawei. Interzicerea totala a produselor companiei chinezesti in Europa se apropie cu pasi repezi, iata ce a facut SUA pentru a grabi acest proces.

Huawei razboi

Huawei. Zilele trecute v-am spus ca GSMA vrea sa discute interzicerea produselor companiei la nivel european, decizie ce va influenta Comisia Europeana, care discuta deja neoficial despre acest lucru. Comisia Europeana are totusi nevoie si de o decizie a celor de la GSMA pentru a-si putea motiva decizia proprie, iar lucrurile se indreapta spre o asemenea finalitate, mai ales ca SUA insista cu ideea ca produsele chinezilor sa fie interzise pentru retelele 5G.

Huawei. Reprezentanti ai guvernului din SUA au discutat cu cei ai Comisiei Europene intr-o tentativa de a ii convinge sa nu permita folosirea echipamentelor 5G ale chinezilor pentru retelele de telefonie mobila proprii. Se pare ca Guvernul SUA considera Comisia Europeana ca principal partener in lupta impotriva celor de la Huawei in momentul de fata, si avand interese strategice atat de mari in regiune, e normal sa se implice atat de mult, chiar daca nu toata lumea se astepta la asta.

Huawei e aproape de interzicere un UE din cauza SUA

Huawei. Reprezentantii guvernului SUA vor sa viziteze alte capitale europene pentru a sustine ideea ca produsele chinezilor sa fie interzise pentru folosirea retelelor 5G in Europa in urmatorii ani. Asta inseamna ca tari indecise, precum Germania, Marea Britanie, sau altele, ar urma sa aiba prezentate noi dovezi de catre SUA care sa confirme faptul ca Huawei este un pericol pentru siguranta lor nationala, si care sa le convinga sa interzica produsele, total.

After meetings with the European Commission and the Belgian government in Brussels, U.S. officials are set to take a message to other European capitals that the world’s biggest telecommunications gear maker poses a security risk. Washington is using “multiple tracks”, the U.S. official said, including talks at the U.S.-led NATO alliance in Brussels and at international conferences in Barcelona and Munich: “Europe is definitely where we see this as the top priority.”

Huawei. Inceputul de an 2019 nu a fost foarte bun pentru chinezi, deoarece atacurile facute impotriva lor s-au intensificat, iar SUA vrea sa elimine complet echipamentele lor din tarile importante de pe glob. In momentul de fata e improbabil ca Huawei sa poata salva ceva, si sa-si repare imaginea la nivel global, asa ca ramane de vazut in ce masura compania va reusi sa-si mai mentina vanzarile la un nivel ridicat si in urmatorii ani.

Huawei. E de asteptat ca si in Romania sa fie luata o decizie de a interzice produsele chinezilor, mai ales ca in tara noastra exista multiple baze militare, dar ramane de vazut cand se va face asta.