Samsung GALAXY S10. Camera UIMITOARE, ca la GoPro

Samsung GALAXY S10. O noua camera uimitoare va fi implementata in telefoane, ea oferind calitate extrem de apropiata de cea a camerelor GoPro, iata schimbarile.

Samsung GALAXY S10 stabilizare camera gopro

Samsung GALAXY S10. O veste foarte buna a venit astazi pentru toti fanii care asteapta noile modele de telefoane, iar asta pentru ca, din cate se pare, camerele vor fi la fel de bune precum cele GoPro, in unele privinte. Un website chinezesc pare sa fi avut acces la informatii cu privire la camerele care vor fi folosite in noua serie de telefoane Samsung GALAXY S10, iar anuntul facut de catre ei este unul cu adevarat uimitor, ceea ce este extrem de bine.

Samsung GALAXY S10. Conform informatiilor de astazi, noua camera tripla pregatita pentru telefoane va avea un sistem avansat de stabilizare optica, acesta fiind foarte apropiat de cel care este folosit in camerele GoPro. Unii dintre voi probabil stiati deja ca GoPro este un brand de camere care sunt folosite pentru filmari de actiune, adica miscari rapide, cu stabilizare optica foarte buna, iar Samsung GALAXY S10 urmeaza sa ofere ceva foarte apropiat.

Samsung GALAXY S10 va avea camere aproape la fel de bune precum cele GoPro

Samsung GALAXY S10. Pentru a oferi calitate similara cu cea a camerelor GoPro, cei de la Samsung trebuie sa ofere noi sisteme de stabilizare optica, dar si software mult mai avansat pentru Android. Se pare ca acest lucru este realizat deja din moment ce ni se spune ca aceasta schimbare pentru Samsung GALAXY S10 va fi unul dintre principalele puncte de atractie pentru noile telefoane, iar Samsung va promova foarte puternic aceasta functionalitate.

Samsung GALAXY S10. Separat de aceasta functionalitate, camerele vor fi capabile sa inregistreze clipuri video 4K la 60 FPS, asa cum ofera si telefoanele iPhone, insa inclusiv camera frontala va avea aceasta functionalitate. Practic, pentru Samsung GALAXY S10 este facut un upgrade major pentru camerele implementate in telefoane, iar asta din cauza faptului ca Huawei a cam sters pe jos cu telefoanele coreenilor in anul 2018, si exista riscul ca acelasi lucru sa se intample in 2019.

Samsung GALAXY S10. Camerele din noile modele de telefoane vor fi cu mult mai bune fata de cele implementate in modelele anterioare, si poate vor reusi sa intreaga inclusiv ceea ce avem in iPhone.