Noumax NU mai este Service Autorizat Apple

Noumax nu mai este service autorizat Apple pentru repararea produselor detinute de catre clientii din Romania, ramanand in continuare reseller autorizat.

service Noumax Apple

Noumax, unul dintre revanzatorii autorizati de produse Apple in Romania, nu mai este si service autorizat Apple pentru repararea iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, sau a oricaror altor produse vandute sub acest brand in Romania. Desi Noumax era apreciat pentru calitatea serviciilor pe care le oferea in Romania pentru reparatia de produse Apple, pe baza de garantie, sau in afara ei, iata ca incepand din 2019 a ramas doar cu revanzarea autorizata a produselor Apple.

Noumax a disparut de pe pagina Apple in care sunt listate service-urile autorizate sa ii repare produsele in Romania, iar pe website-ul firmei a ramas doar mentiunea ca este revanzator autorizat pentru produsele Apple. Noumax era unul dintre putinele service-uri autorizate de catre Apple sa-i repare produsele in Romania, insa iStyle si Cordon Electronics au mai ramas in momentul de fata in Bucuresti, in Timisoara existand si Vox Filemaker.

Noumax nu mai este service autorizat Apple, ramane doar reseller

Noumax service autorizat apple bucuresti

Noumax era un service autorizat apreciat de catre multi clienti Apple pentru calitatea serviciilor oferite, unii plasandu-l chiar peste iStyle in ceea ce priveste grija fata de client, sau rapiditatea cu care erau rezolvate problemele. O explicatie pentru aceasta schimbare nu am gasit, nici vreun anunt facut de catre Noumax in urma ramanerii fara certificarea de a mai repara produsele Apple, iar disparatia sa nu este de bun augur, pentru ca optiunile pentru clienti devin si mai putine.

Noumax vinde in continuare toata gama de produse ale companiei Apple, si e posibil ca lipsa certificarii pentru reparatii sa fie o problema temporara, nu ceva de lunga durata, asa ca n-ar trebui sa va ganditi ca n-ati mai putea apela la ei in viitor. Avand in vedere ca Noumax deocamdata nu mai e service autorizat al Apple, e posibil sa mai vedem alte companii intrand pe aceasta piata, mai ales ca acum par sa fie doar trei companii ca ofera asemenea servicii in tara.

5 COMENTARII

  1. Dă-i dracu că erau jegoși! Am fost la ei să-mi schimbe un iPhone 6 cu un pixel defect pe mijlocul ecranului și mi-au cerut factura chiar dacă avea garanția de un an.