Fortnite. NOUTATILE IMPORTANTE din Versiunea 7.30

Fortnite. Astazi a fost lansata versiunea 7.30 a celui mai popular joc online al momentului, cei de la Epic Games aducand o gama foarte variata de noutati.

Fortnite 7.30

Fortnite. Versiunea 7.30 a jocului creat de catre Epic Games a fost lansata in cursul acestei zile de catre americani pentru jucatorii din lumea intreaga, si vine cu noutati foarte importante astazi. Va spuneam zilele trecute ca in versiunea 7.30 a jocului Fortnite urmeaza sa fie implementata o noua arma foarte puternica a carei denumire este Bottle Rockets, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza ea, si cat de puternica este, in final.

Fortnite. Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai jos, aceasta arma produce un fel de atac aerian asupra oricaror tinte impotriva carora este indreptata, putand ucide inamicii chiar si in interiorul cladirilor. Desi rachetele sunt foarte puternice, jucatorii Fortnite nu vor vedea foarte multe focuri trase de ele, deoarece un numar limitat poate fi tras la fiecare folosire, insa daca suficiente sunt pornite, impactul va fi unul nimicitor pentru orice inamici.

Fortnite are parte de noutati importante in versiunea 7.30

Fortnite. A doua schimbare foarte interesanta este includerea unui nou top de foc de tabara, campfire, acesta putand regenera viata de 2 ori mai rapid decat unul normal, cateva urmand a fi disponibile in mod aleator pe harta. Mergand in continuare, se pare ca modurile de joc cu timp limitat vor fi disponibile in baza unui program modificat astfel ca jucatorii vor avea mai multe optiuni de joc oferite de catre Epic Games, ceea ce este o veste foarte buna.

Fortnite. Separat de acesteam au fost modificate sansele de a primi munitie pentru rachete din cutiile cu munitie, si a fost facute alte cateva modificari pentur experienta de care au parte jucatorii. Mai mult decat atat, pentru Fortnite au fost deasemenea rezolvate diverse alte probleme de functionare raportate catre compania americana, fiind deasemenea imbunatatite performantele generale, deci toata lumea beneficiaza de o experienta mult mai buna.