Google Chrome. ASA ARATA Dark Mode in Windows 10

Google Chrome. Asa va arata dark mode dupa activare in Windows 10 si macOS Mojave, iata si cum il vei putea activa in ambele sisteme de operare.

Google Chrome windows 10 dark mode macos mojave

Google Chrome. Dark mode a fost anuntat pentru implementare in Windows 10 si macOS Mojave, iar compania Google se apropie de a lansa versiunea finala a browserului care are aceasta schimbare majora implementata. In imaginile de mai jos puteti vedea cum va fi folosit dark mode in Windows 10 si macOS Mojave in Google Chrome, cea mai recenta versiune Canary a browserului avand implementat suport pentru tema intunecata gandita pentru utilizatori.

Google Chrome. Conform celor care au testat dark mode pe Google Chrome, tema intunecata este legata de tema care este folosita pentru intreaga interfata a sistemului de operare de catre utilizator. Practic, daca utilizatorul are activat in Windows 10, sau macOS Mojave, dark mode, sau tema intunecata, atunci Google Chrome va prelua in mod automat acea setare, si va face intunecata intreaga interfata, respectand cerintele utilizatorului.

Google Chrome va respecta setarile Windows 10 si macOS pentru dark mode

Google Chrome dark mode windows 10

Google Chrome. Deocamdata browserul nu are vreo setare separata pentru a activa, sau dezactiva, dark mode pentru utilizare, dar cel mai probabil va fi implementat asa ceva pentru ca oamenii sa poata folosi separat tema din browser fata de sistemul de operare. Ar fi de-a dreptul stupid ca Google Chrome sa nu aiba o setare separata pentru dark mode, pentru ca nu toata lumea vrea sa aiba tema intunecata si pentru browser, si pentru sistemul de operare, dar pana la aparitia ei mai avem de asteptat.

Google Chrome intunecat macos mojave

Google Chrome. Implementarea dark mode in acest browser face parte din initiativa celor de la Google de a oferi o asemenea schimbare pentru toate aplicatiile pe care le ofera in momentul de fata pentru clientii din lumea intreaga. Este de asteptat ca noul dark mode pentru Google Chrome in Windows 10 si macOS Mojave sa fie oferit in mod public pana in vara, insa totul numai daca va fi terminat procesul de dezvoltare si nu vor exista probleme de functionare.