Spotify. ATENTIE! Anunta BLOCAREA Conturilor

spotify reclame

Spotify. Intr-o miscare neasteptata, compania suedeza si-a actualizat ieri termenii si conditiile de utilizare pentru platforma, anuntandu-si utilizatorii ca va incepe sa blocheze conturile. Conform schimbarii impuse de catre compania Spotify, conturile utilizatorilor vor fi blocate daca acestia incearca sa blocheze reclamele care sunt afisate in timpul utilizarii gratuite.

Spotify. Persoanele care folosesc ad blockere pe telefoanele Android, sau alte platforme, ar urma sa aiba conturile blocate de catre suedezi dupa ce se detecteaza activitatea. Spotify a anuntat ca acesta regula urmeaza sa fie impusa dupa data de 1 martie, iar masura are clar menirea de a aduce mai multi bani din reclame pentru companie.

Spotify va bloca toate conturile care blocheaza reclamele

Spotify. Conform companiei, 2 milioane de persoane, sau 2% dintre cei care folosesc platforma in mod gratuit, au blocat reclame anul trecut, ceea ce afecteaza veniturile companiei. Chiar daca Spotify are aproape 100 de milioane de abonati, face foarte multi bani si din afisarea de reclame, iar 2 milioane de oameni care le blocheaza inseamna multe milioane de dolari pierduti.

Spotify is now explicitly banning ad blockers, as stated in an updated Terms of Service policy sent out today. The new rules specifically state that “circumventing or blocking advertisements in the Spotify Service, or creating or distributing tools designed to block advertisements in the Spotify Service” can result in immediate termination or suspension of your account.

Spotify. Era de asteptat ca oamenii sa blocheze reclamele din moment ce mai toata lumea vrea totul gratuit, dar nu poti oferi servicii de acest gen daca lumea nu plateste pentr ele. Ceea ce face Spotify e perfect normal, si desigur ca si altii vor face acelasi lucru din moment ce o platforma atat de mare ia atitudine, iar daca cei 2 milioane de utilizatori pleaca, compania nu mai pierde bani din cauza lor.

1 COMENTARIU