Football – Cele mai BUNE Jocuri de Fotbal pentru Telefoane

0

iPhone jocuri fotbal iOS

Fotbalul este cel mai popular sport de pe planeta, miliarde de oameni urmarind competitile sportive legate de fotbal in peste 100 de tari de pe glob, acest sport generand si cei mai multi bani pentru cluburi de fotbal si diverse companii.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Pentru ca tine suporterii mereu conectati la cele mai recente informatii despre jucatorii de fotbal sau competitiile sportive este un aspect extrem de important, in App Store au aparut o multitudine de aplicatii dedicate acestui sport, compania Apple grupandu-le intr-o sectiune speciala.

Football este denumirea acestei sectiuni disponibile in App Store, compania Apple grupand acolo toate aplicatiile in 3 sectiuni : aplicatiile celor mai populare echipe de fotbal de pe planeta, aplicatii ale celor mai mari trusturi media de sport si cele mai bune jocuri de fotbal pentru iPhone si iPad.

Avand in vedere ca de cateva saptamani compania Apple isi pune angajatii sa aleaga manual aplicatiile din fiecare sectiune a App Store, puteti fi siguri ca indiferent ce aplicatii veti vedea listate in aceasta sectiune, orice descarcare facuta de catre voi va fi una potrivita.

Sectiunea Football poate fi accesata urmand acest link.