AirPower NU va fi Lansat prea Curand de Apple

AirPower intarziat lansare

AirPower ar fi intrat deja in productie in cadrul fabricilor partenerilor companiei Apple, insa se pare ca nu va fi lansat chiar atat de devreme precum si-ar dori unii dintre utilizatori. Mai exact, noi informatii aparute astazi in legatura cu AirPower ne spun ca pad-ul pentru incarcare va fi lansat spre finalul anului 2019, nu la inceput, asa cum se sugerase chiar recent.

AirPower nu a fost dat uitarii de catre cei de la Apple, asa cum credea foarte multa lume dupa ce s-a amanat lansarea initiala si nu au mai fost oferite informatii cu privire la o alta. Nici macar acum compania Apple nu spune absolut nimic in legatura cu lansarea AirPower, insa in ciuda acestui lucru, o varietate de zvonuri spun ca produsul inca e pregatit de a fi oferit.

AirPower va fi lansat in 2019, si va aduce noi venituri pentru partenerii Apple care resimt scaderea substantiala a vanzarilor de telefoane iPhone, si s-au plans indelung de asta. Unii dintre partenerii Apple au livrat componente pentru AirPower timp de o buna parte a anului trecut, insa pana in prezent ele n-au ajuns sa fie folosite la nimic, din pacate pentru clienti.

Lite-On Semiconductor has been shipping GPP bridge rectifiers for use in the forthcoming AirPower for over a year, the sources indicated. Lite-On Semi continues to see its shipments for the wireless charging device remain insignificant, but shipments are expected to see a substantial rise later in 2019, the sources believe.

AirPower are deja intarziere de vreun an de zile in ceea ce priveste lansarea, iar asta pentru ca Apple s-a lovit de o serie de probleme foarte serioase in ceea ce priveste productia. Desi multe zvonuri sustin ca lansarea se apropie cu pasi repezi, imi vine destul de greu sa cred ca aceasta ca avea loc prea curand, din moment ce informatii clare despre ea tot nu apar.