Google Chrome. Noua Functie GROZAVA pentru Android

Google Chrome. O noua fucntie grozava pentru telefoanele Android a fost dezvaluita in mod oficial, utilizatorii asteptand-o de cativa ani de zile deja.

Google Chrome android dark mode

Google Chrome. O schimbare asteptata de cativa ani de catre utilizatorii de telefoane Android din lumea intreaga este tot mai aproape de lansarea, oficiala, cel putin conform informatiilor descoperite in interiorul codului sursa al browserului. Mai exact, un dark mode este pregatit pentru implementare in momentul de fata in Google Chrome de catre compania Google, versiunea 73 a browserului fiind cea care include aceasta tema intunecata, pe Windows 10 si macOS fiind deasemenea una in dezvoltare.

Google Chrome. In cadrul browserului, functia se numeste Night Mode, dar aduce exact ceea ce isi doreste toata lumea, o interfata intunecata in care sa vada website-urile pe care le acceseaza pe interenet. Tema este similara cu cea pe care o vedem pentru modul Incognito al Google Chrome, iar asta era ceva de asteptat, insa Google va dori cu siguranta sa diferentieze cumva cele doua module, astfel incat utilizatorii sa poata face usor distinctia intre ele.

Google Chrome va avea in sfarsit un dark mode pe Android

Google Chrome dark mode android

Google Chrome. Dupa cum puteti vedea, interfata nu este deocamdata 100% pregatita pentru a fi oferita, iar unele dintre elementele afisate de catre browser nu sunt la fel de usor de citit deocamdata. Noul dark mode este implementat partial deocamdata in versiunile beta ale Google Chrome, asa ca utilizatorii vor mai avea de asteptat pana vor putea incerca experienta completa pregatita de catre cei de la Google, asa ca mai trebuie rabdare.

Google Chrome. Implementarea unui dark mode pentru versiunea dedicata Android este o miscare logica a companiei Google, iar asta pentru ca se implementeaza teme intunecate pentru mai toate aplicatiile native ale Android Q. Asta inseamnac a vom vedea dark mode oferit si dincolo de Google Chrome de catre compania Google, insa cat de departe vor merge americanii cu aceste schimbari ramane de vazut, pentru ca nu vor avea chiar totul pregatit pentru lansarea Android Q.