Huawei P30 PRO. Avantaje MARI in fata S10, iPhone

Huawei P30 PRO. Acestea sunt avantajele cele mai mari pe care le are noul model de smartphone in fata Samsung GALAXY S10 si iPhone XS, iata cum le va DOMINA.

Huawei P30 PRO avantaje

Huawei P30 PRO. Noul model de smartphone a “intrat in linie dreapta” pentru lansare in momentul de fata, compania Huawei dorind sa-l aduca in fata ochilor tuturor fanilor pana la finalul lunii martie, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris. Pana atunci vor mai aparea cu siguranta informatii cu privire la Huawei P30 PRO, iar asa aflam care vor fi surprizele foarte bune pe care chinezii le-au pregatit pentru clienti.

Huawei P30 PRO. Una dintre surprizele cele mai grozave este camera quad, care stim sigur ca va fi superioara celor din Samsung GALAXY S10, dar si iPhone XS, ea reprezentand o evolutie fata de cea folosita in actuala serie P20. Huawei P30 PRO va avea cu o camera cu un senzor de imagine in plus fata de S10 si iPhone XS, deci va oferi functionalitate suplimentara, insa chiar si ceilalti trei vor avea specificatii superioare in comparatie cu ce ofera concurenta.

Huawei P30 PRO vine cu avantaje mari in fata Galaxy S10, iPhone XS

Huawei P30 PRO. Separat de camera, noul model de smartphone va veni si cu o baterie de aproximativ 4500 mAh, mult mai mare decat in telefoanele concurente, urmand a oferi autonomie superioara fata de ele, asa cum s-a intamplat si cu seria de anul trecut. Sistemul de incarcare rapida din Huawei P30 PRO va fi deasemenea superior celor din telefoanele concurente, Apple si Samsung preferand sa mearga le unele mai sigure, cu capacitate injumatatita de incarcare.

Huawei P30 PRO. Pe partea de preturi, stim sigur ca va fi o optiune mai ieftina decat iPhone XS, insa Samsung GALAXY S10 urmeaza sa coste cam la fel, asa ca aici un eventual avantaj va fi de doar cativa zeci de dolari/euro, deci nu prea semnificativ. Pe de alta parte, Huawei P30 PRO ar putea veni cu un avantaj serios pe artea 5G, care nu exista la iPhone, si nu va fi oferita la S10 pentru toti, asa ca aici Huawei ar putea castiga din plin.

Huawei P30 PRO. Va spuneam la inceput ca prezentarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc la final de martie in cadrul unui eveniment organizat la Paris, lansarea urmand a avea loc prin aprilie.

2 COMENTARII