Google Chrome. Anuntul ASTEPTAT de foarte MULTI Ani

Google Chrome. Dupa ani, si ani, de asteptare, cel mai popular browser de pe planeta urmeaza sa aiba in sfarsit o functie dorita de catre foarte multi utilizatori.

Google Chrome butoane multimedia tastaturi

Google Chrome. Dupa foarte multi ani de asteptare, si tacere, din partea companiei Google, iata ca a fost confirmata intr-un final implementarea unei functionalitati pe care multa lume o vrea, si de care multa lume e uimita sa afle ca lipseste. Mai exact, dupa atatia si atatia ani in care este cel mai folosit browser de pe planeta, Google Chrome inca nu are suport pentru butoanele multimedia ale tastaturilor, dar asta se va schimba foarte curand.

Google Chrome. Versiunea 73 a celebrului browser urmeaza sa aduca suport pentru butoanele multimedia ale tastaturilor, fie ca e vorba despre cele ale laptop-urilor, sau cele terte pe care le folosim la calculatoarele obisnuite. Pentru inceput, Google Chrome urmeaza sa ofere suport pentru butoanele multimedia ale tastaturilor in sistemele de operare Chrome OS, macOS, sau Windows, dar cei cu Linux vor mai avea de asteptat mult si bine dupa el.

Google Chrome va oferi in sfarsit suport pentru butoanele multimedia din tastaturi

Google Chrome. Folosind butoanele multimedia, utilizatorii vor putea controla atat fluxul de redare audio, cat si video, inclusiv cand vine vorba despre a sari peste anumite piese, astfel ca nu va trebui sa va mai chinuiti cu mouse-ul. Pentru inceput, Google Chrome urmeaza sa ofere suport pentru urmatoarele actiuni : “play,” “pause,” “previous track,” “next track,” “seek backward,”, “seek forward”, suport pentru altele putand fi implementat mai tarziu.

Google Chrome. Partea si mai buna este ca vom putea controla redarea audio si video prin browser chiar daca nu-l avem selectat ca aplicatie principala, deci totul este facut la nivel de sistem de operare, nu la nivel de aplicatie. In momentul de fata, in versiunea beta a Google Chrome pentru cele trei sisteme de operare exista deja suport implementat pentru butoanele multimedia, astfel ca oricine le poate incerca pentru a vedea ce va fi oferit in mod oficial.