Nokia 9. EXCLUSIV, SPECIFICATII Anuntate de Google

Nokia 9. Specificatiile tehnice ale noului model de telefon au fost dezvaluite de catre compania Google inainte ca il vedem prezentat in mod oficial.

specificatiile Nokia 9 GOogle

Nokia 9. Specificatile tehnice ale telefonului finlandezilor incep sa fie in totalitate dezvaluite inaintea prezentarii din 24 februarie, ieri si astazi aparand informatii care detaliaza ceea ce urmeaza sa fie prezentat oficial pentru noi. Ieri v-am spus ca Nokia 9 a avut dezvaluit faptul ca urmeaza sa fie lansat cu doar 4 GB RAM si Android 9 de catre compania HMD Global, aceasta fiind o lovitura pentru multi dintre cei care asteptau specificatii ceva mai pompoase pentru telefon.

Nokia 9. Astazi avem parte si de alte specificatii confirmate, insa de aceasta data direct din Google Play Console, astfel ca nu mai pot exista dubii cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere compania pentru clientii care-i vor cumpara telefoanele. Conform Informatiilor aparute astazi, Nokia 9 urmeaza sa vina cu un nou chip Qualcomm Snapdragon 845, plus o placa video Adreno 630, deci toate componente lansate cu telefoane puse in vanzare anul trecut.

Nokia 9 are specificatiile tehnice importante dezvaluite de catre Google

Nokia 9. Procesorul din chip-ul Qualcomm Snapdragon 845 urmeaza sa aiba patru nuclee tactate la 1.9 GHz, si 4 nuclee tactate la 2.45 GHz, versiuni cu 4 GB si 6 GB RAM urmand a fi puse in vanzare pentru clienti. Ecranul urmeaza sa aiba diagonala de 6 inch, cu rezolutie de 2880 x 1440 pixeli, asa ca aici nu apare vreo surpriza pentru Nokia 9, nu mai putin de 560 ppi urmand a fi oferiti pentru utilizatori, asa ca macar din acest punct de vedere vorbim despre ceva care este demn de anul 2019, in materie de specificatii.

That leak suggests the device will run a Snapdragon 845 processor and a Qualcomm Adreno 630 GPU, have a screen size of 1440 x 2880 with a resolution of 560dpi, and be powered by four Qualcomm Kryo 280s at 1.9GHz and another four Qualcomm Kryo 280s at 2.45GHz. It also says the device in question has 6GB RAM – so if both the leaks are accurate it looks like the Nokia 9 will come in 4GB and 6GB storage options.

Nokia 9. In baza a tot ceea ce am vazut pana acum, noul model de smartphone urmeaza sa fie unul de clasa medie, care va avea o camera cu 5 senzori de imagine, aceasta urmand a iesi cu siguranta in evidenta printre toate noutatile. Cat de dornici vor fi totusi oamenii sa cumpere un Nokia 9 cu procesor vechi, dar camera noua, ramane de vazut, pretul de vanzare urmand a fi de aproximativ 750 – 800 de euro in ziua lansarii.