iPhone 11. ARMA SECRETA in LUPTA cu Huawei, Samsung

iPhone 11. Arma secreta in lupta cu Huawei si Samsung este confirmata astazi de catre un foarte vechi partener al companiei Apple, iata ce a anuntat.

iPhone 11 huawei samsung

iPhone 11. O arma secreta este pregatita de catre compania Apple in lupta cu Samsung si Huawei, pentru a incerca sa ramana oarecum competitiva intr-o perioada in care a cam fost depasita de catre concurentii sai directi. Vorbesc aici despre viitoarea camera tripla care va fi integrata in iPhone 11, folosirea acesteia parand sa fie tot mai sigura, multumita informatiilor furnizate de catre Largan Precision, un foarte vechi partener al companiei Apple.

iPhone 11. Fiind cel mai mare furnizor de lentile pentru camerele folosite in iPhone, sau iPad, Largan Precision a fost afectat de recentele probleme cu vanzarile pe care le-au avut americanii, dar este foarte increzator in modelele viitoare. Informatiile de astazi vizeaza exact lantul de distribuitori ai Apple, iar cei de la Largan au inceput sa-si creasca productia de lentile pentru camere triple, anticipand comenzi mari facute de catre compania Apple inaintea lansarii iPhone 11 din toamna.

iPhone 11 are camera tripla confirmata de un vechi partener al Apple

iPhone 11. Desi Apple e doar una dintre companiile care va lansa un smartphone care are camera tripla, Largan este prezentat astazi ca pregatindu-se de a furniza componente de acest gen pentru compania americana. Apple ar urma Huawei si Samsung in “taramul” telefoanelor care au camera tripla, iar iPhone 11 va intra in “duzina” celor care ofera o asemenea specificatie, nefiind vreunul dintre cele care a adus vreo inovatie pentru acest tip de camere.

Largan Precision, a major supplier of lens modules used in Apple’s smartphones, saw fourth-quarter 2018 revenues and operating profits both slip by over 20% mainly due to decreased iPhone sales worldwide, but it remains optimistic about adoption of 3-lens or more modules for flagship smartphone models and will continue expanding its production capacity.

iPhone 11. Chiar si asa, Apple are nevoie de camera tripla pentru a ramane competitiva in fata Samsung si Huawei, mai ales ca anul acesta chinezii vor trece la o camera cu patru senzori de imagine, deci Apple va avea mai mult de lucru pe viitor. Deocamdata detalii despre noua camera tripla pentru iPhone 11 nu se cunosc, insa se zvoneste ca senzorii de imagine vor avea tot 12 megapixeli, doar unul wide-angle fiind inclus pe langa ceilalti doi.