Telekom. ATACA Digi Mobil cu Noua OFERTA TARE

Telekom. O noua oferta foarte tare a fost lansata de catre operator ca un atac la Digi Mobil, oferind cateva luni de abonament gratuit pentru clientii care profita de ea.

Telekom oferta

Telekom. Operatorul detinut de catre grupul german Deutsche Telekom a lansat astazi o noua oferta pentru clientii din Romania, fiind gandita pentru a ataca direct Digi Mobil, care este lider in portari de cativa ani buni. Noua oferta este gandita pentru cei care vor sa se porteze in reteaua Telekom din oricare alta retea, ea aducandu-le clientilor trei luni de abonament gratuit daca aleg sa profite de promotie, Digi Mobil oferind ceva similar de Craciun.

Telekom. Noua oferta le permite clientilor sa contracteze abonamentul Mobil 5, care nu are perioada contractuala, vine cu internet 4G nelimitat, si este disponibil atat pentru cei care fac portarea de la un abonament, sau de la o cartela. Abonamentul Mobil 5 este oferit la pretul de 5 euro pentru cei care sunt deja clienti ai unui serviciu Telekom, si fac portarea unui numar de telefon in retea, restul clientilor noi urmand a plati 7 euro pe luna.

Telekom pune presiune pe Digi Mobil cu o noua oferta de portare la pret mic

https://youtu.be/BBpauhDyshI

Telekom. Desigur ca oferta de portare vine si cu telefoane care pot fi cumparate in rate fara dobanda, sau cu avans zero, insa totul depinde de tipul de telefon pe care doriti sa-l cumparati, si de ceea ce are operatorul disponibil. Oferta aceasta pentru Valentine’s Day a celor de la Telekom vine la doar cateva luni dupa ce a lansa o alta foarte interesanta, menita tot sa concureze cu Digi Mobil, ea fiind cunoscunta atunci cu denumirea 5 – 5 – 5.

Telekom Romania anunţă o nouă campanie îndrăzneață pentru clienții rezidențiali – primele trei luni gratuite la abonament mobil pentru cei care se portează în rețeaua Telekom Romania, până la finalul lunii martie. Noua ofertă de portare la planul tarifar Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală și bonus Net 4G Nelimitat, se adresează atât clienților veniti prin portare de la abonament, cât și de la cartelă.

Telekom. Mai interesant este faptul ca operatorul vrea deasemenea sa le ofere clientilor flexibilitate maxima, astfel ca daca dupa 3 luni de abonament nu sunt multumiti de servicii, pot renunta la ele, si se pot intoarce la operatorul de la care au plecat. Aici va fi o sursa buna de abuzuri pentru unii, insa e interesant ca Telekom are curajul de a le permite oamenilor sa-i testeze serviciile inainte de a decide sa le contracteze.

Telekom. Noua oferta este disponibila incepand de astazi in magazinele operatorului, sau chiar in magazinul online, si puteti face portarea de oriunde doriti.