Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Poate fi deja REZERVAT

SAMSUNG GALAXY S10. Noile modele de telefoane pot fi in mod oficial rezervate deja de la compania Samsung, coreenii facandu-le o surpriza foarte placuta clientilor.

Samsung GALAXY S10 rezervat

Samsung GALAXY S10. Desi noile telefoane ale Samsung n-au fost inca prezentate in mod oficial de catre companie, iata ca ele pot fi deja rezervate in cadrul magazinului online al corenilor, ceva ce este destul de neobisnuit. Incepand de ieri, americanii au ocazia de a rezerva telefoanele Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY S10 E, si Samsung GALAXY S10 Plus, la unul dintre operatorii de telefonie mobila de la care doresc sacumpere respectivele modele.

Samsung GALAXY S10. Nu se poate specifica deocamdata combinatia de spatiu de stocare si culoare, insa chiar si asa, cei interesati pot face o rezervare pentru achizitie, urmand, cel mai probabil, sa specifice exact ce model doresc. Perioada de rezervari pentru telefoane este deschisa incepand de astazi, si ramane deschisa pana in data de 20 februarie, cand urmeaza sa fie prezentate in mod oficial telfeoanele Samsung GALAXY S10 de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 poate fi deja rezervat direct de la compania Samsung

Samsung GALAXY S10 rezervat lansare

Samsung GALAXY S10. Rezervarile garanteaza pentru utilizatori ca vor putea cumpara un telefon in momentul in care va avea loc lansarea oficiala, si desigur ca totul este doar o strategie de marketing a companiei. Nu toti producatorii de telfeoane mobile permit rezervarea telefoanelor lor chiar inainte de a fi prezentate, insa in cazul Samsung GALAXY S10 se doreste crearea unui interes cat mai mare pentru noul model de smartphone, astfel incat si vanzarile sa fie mari.

Samsung GALAXY S10. Pentru cei interesati, compania coreeana ofera preturi de buy-back de pana la 550 de dolari pentru anumite modele de telefoane pe care le vinde in momentul de fata, sa ca vorbim despre oferte destul de bune. Interesant este ca Samsung a confirmat oficial si cum se numeste noul sau model de telefon, plus cand urmeaza sa fie lansat, astfel ca toti cei interesati de noua serie, stiu toate informatiile de care au nevoie.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea noilor modele de telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, in timp ce precomenzile vor incepe in data de 21 februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in data de 8 martie.