Apple ofera IAR Apple Music GRATUIT pentru Clienti

Apple Music 3 luni gratuit

Apple a inceput sa le ofere iar Apple Music gratuit celor care fie au avut abonamente in platforma si au renuntat la ele, fie au folosit platforma in perioada de gratuitate, si au renuntat. Apple a inceput sa le trimita notificari utilizatorilor de iDevice-uri prin care ii anunta ca pot incerca iar Apple Music gratuit timp de 3 luni, asa cum se ofera si initial.

Acum cei de la Apple le spun utilizatorilor ca “s-au schimbat”, si le cer oamenilor sa incerce iar platforma pentru a descoperi noutatile, bucurandu-se, desigur, de gratuitatea de 3 luni. Adevarul este ca Apple a mai facut unele schimbari pentru aplicatia Music, dar si pentru platforma Apple Music, insa daca sunt suficient de mari, e foarte greu de spus.

Apple Music este oferit iar gratuit pentru unii dintre fostii clienti

Apple Music gratuit apple

Cei care au renuntat la Apple Music au facut-o din cauza lipsei unor functii in comparatie cu Spotify, dar si a lipsei optiunii de a folosi serviciul complet gratuit tot timpul. E greu de spus cati dintre cei care au renuntat la platforma vor fi dornici sa se intoarca din moment ce platforma nu este oferita tot timpul gratuit pentru utilizare, ca in cazul Spotify.

In ciuda acestui lucru, daca primiti o notificare precum cea de mai sus, atunci puteti sti ca puteti renunta timp de 3 luni la alte servicii, si puteti incerca iar gratuit Apple Music.