Google Maps. NOUA Functie CERUTA de TOATA Lumea

Google Maps. O functie ceruta de foarte multa vreme de catre foarte multa lume va fi intr-un final implementata in aplicatie, iata ce va aduce pentru noi.

Google Maps locatii

Google Maps. O noua functie, ceruta de catre toti cei care folosesc platforma de harti online pentru navigare in diverse colutir ale planetei, a fost descoperita in aplicatia care este in momentul de fata testata de catre diversi utilizatori. Compania Google intentioneaza sa implementeze pentru Google Maps o noua functie care va sterge in mod automat istoricul de locatii pe care le-am vizitat in timp ce am folosit aplicatia, ceva care este extrem de important pentru multa lume.

Google Maps. In interiorul codului sursa al aplicatiei pentru Android, si cel mai probabil pentru iOS deasemenea, va fi implementata aceasta functie care va sterge automat istoricul locatiilor vizitate dupa anumite perioade de timp. Deocamdata nu este foarte clar cum urmeaza sa fie folosita aceasta noua functie a Google Maps, insa stergerea istoricului locatiilor vizitate este ceva ce foarte multi utilizatori cer de foarte mult timp, iar in sfarsit vor avea disponibil.

<string name=”SETTINGS_ITEM_LOCATION_HISTORY_RETENTION_TITLE”>Automatically delete Location History</string>

<string name=”SETTINGS_ITEM_LOCATION_HISTORY_RETENTION_USER_SUMMARY”>Choose to continuously delete Location History associated with %1$s</string>

Google Maps va sterge, in sfarsit, automat istoricul locatiilor vizitate

Google Maps locatii locatii personale

Google Maps. Separat de acea functie utila, Google va implementa si o functie numita Personal Events, aceasta permitand afisarea de recomandari pentru navigatie in functie de informatiile din Google Calendar, sau Gmail. Practic, daca aveti inregistrate in aceste doua platforme evenimente care au loc in diverse locatii din preajma voastra, atunci Google Maps va afisa recomandari pentru a fi directionati acolo chiar inainte de a trebui sa ajungeti.

Google Maps. O a treia functie foarte interesanta are legatura cu rutele facute pentru navigatie, aplicatia urmand a permite urmarea indicatiilor doar pentru anumite portiuni din respectivele rute. Google Maps are foarte multe functii testate in versiunile beta inainte de a fi lansate pentru utilizatori, exact precum cele despre care vorbim in acest moment, insa nu se stie cam cat ar putea dura din acest punct, si pana in momentul in care ele vor fi lansate.