Google. Produse SURPRIZA Gata de LANSARE in 2019

Google. O serie de produse foarte importante sunt pregatite pentru lansare in cursul anului 2019 de catre compania americana, iata ce surprize pregateste.

Google produse

Google. O serie de produse surpriza sunt pregatite pentru lansare in cursul anului 2019 de catre compania americana, iar astazi aflam cu ce va incerca sa atraga noi clienti in urmatoarele luni cu lansarile pregatite. In primul rand vorbim despre noi modele de telefoane din seria Pixel, dar Lite, adica versiuni ale Pixel 3 in care Google a implementat componente mai slabe, si foloseste un design nu chiar atat de modern, dar totul pentru a le vinde la preturi mai mici.

Google. Despre telefoanele din seria Pixel 3 Lite am tot auzit in diverse randuri pana in prezent, insa lansarea lor pare a fi cat se poate de sigura, mai ales ca partenerii celor din Mountain View se pregatec sa inceapa productia. Google vrea sa lanseze telfeoanele din seria Pixel 3 pentru a atrage mai multi oameni in ecosistemul sau, strategia fiind similara cu cea a companiei Apple, care vinde si telefoane iPhone mai ieftine pentru a atrage clienti in vastul sau ecosistem.

Google pregateste lansarea de noi telefoane, smartwatch-uri, si boxe inteligente

Google. Un nou smartwatch este in plin proces de dezvoltare pentru lansare in 2019, iar asta desi produsul trebuia sa ajunga la clienti impreuna cu seria Pixel 3, in toamna anului trecut, nu abia in 2019. De ce a fost amanata atat de mult lansarea unui smartwatch creat de catre compania Google nu se stie deocamdata, insa e destul de clar faptul ca exista interes mare pentru a aduce si un asemenea tip de dispozitiv langa produsele din seria Pixel.

Google plans to unveil its first lower-priced smartphone this year as part of an aggressive push into hardware that it hopes will draw more users into its ecosystem. The company will also roll out an updated version of its signature smart speaker Google Home this year, as well as a new smartwatch to compete with the Apple Watch.

Google. In final ajungem la boxele inteligente, americanii dorinc sa completeze oferta existenta pe piata cu noi modele care sa fie si mai accesibile, si sa ofere chiar ami multe functii pentru utilizatori. HomePod nu s-a dovedit a fi un rival chiar atat de puternic pentru boxele inteligente ale celor de la Google, insa chiar si asa, cei din Mountain View, vor sa ofere si mai multa diversitate pentru clienti, iar aici Amazon are cel mai mult de pierdut.