Samsung GALAXY S10. HANDS-ON VIDEO, PROBLEMA ECRANULUI

Samsung GALAXY S10. Un prim hands-on video a aparut astazi cu noul model de smartphone al companiei coreene, iar el ne dezvaluie o problema mare a ecranului.

Samsung GALAXY S10 hands on

Samsung GALAXY S10. Un prim hands-on video cu versiunea Plus a telefonului, din seria care urmeaza sa fie lansata foarte curand pe pietele globale, a aparut astazi, si ne prezinta o situatie destul de problematica. Mai exact, acum cateva saptamani un producator de accesorii pentru telefoane mobile ne-a spus ca deblocarea Samsung GALAXY S10 folosind cititorul de amprente inregrat in ecran nu va fi chiar atat de simpla cu o folie de protectie pe ecran.

Samsung GALAXY S10. Mai jos avem o alta conformare  acestui lucru, producatorul de accesorii gasind o solutie destul de ciudata pentru problema, mai exact aplicand o folie pentru protectia ecranului care are o gaura in partea inferioara. Nu stiu cata lume ar fi dornica sa cumpere o folie de protectie pentru ecran care are o gaura in partea inferioara, insa ceea ce a facut producatorul de accesorii arata ca tehnologia in sine nu era 100% pregatita nici pentru Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10 va avea probleme cu deblocarea folosind amprentele

Samsung GALAXY S10. Inclusiv cei de la Samsung pregatesc niste materiale informationale prin care sa-i anunte pe oameni ca folosirea foliilor de protectie prea groase va fi problematica. Am vazut aceeasi situatie la alte telefoane mobile lansate in ultimul an pe piata, chiar si la cele ale Huawei, iar Samsung GALAXY S10 nu va fi imun la asa ceva, deci vor trebui folosite folii de protectie pentru ecrane, care fie sunt foarte subtiri, fie au gauri in ele.

Samsung GALAXY S10. Samsung ar urma sa vanda deasemenea folii pentru protejarea ecranelor telefoanelor, insa ar fi mai inteligent daca ar aplica din fabrica una peste dispozitive, asa cum face Huawei, de exemplu. In acest mod ar scuti utilizatorii de cumpararea unei folii separate, si ar oferi pentru Samsung GALAXY S10 exact acel tip de folie care sa nu afecteze prea mult telefonul pe care-l foloseste clientul, deci acesta va fi multumit.

Samsung GALAXY S10. Pe masura ce ne apropiem de prezentarea telefoanelor vom vedea cu siguranta noi hands-on videos in care cititorul de amprente va fi demonstrat, si vom afla mai multe detalii despre cat de bine merge, sau nu.