Huawei P30. VIDEO cu NOUL DESIGN al Telefonului

HUAWEI P30. Un nou clip video ne arata noul design al telefonului pregatit pentru lansare de catre compania chinezeasca, iata ce va oferi noul smartphone.

Huawei P30 arata

Huawei P30. Nu mai este vreo surpriza pentru cineva faptul ca noua serie de telefoane ale companiei chinezesti va fi lansata foarte curand pentru fanii din lumea intreaga, iar pana acum am vazut foarte multe dovezi ale noului design. Printre toate acestea, astazi avem un nou concept facut in baza schitelor aparute pana in prezent, iar ceea ce vedeti mai jos este un preambul pentru modul in care va arata Huawei P30 in momentul in care va fi lansat.

Huawei P30. Ecranul telefonului va avea un decupaj foarte mic in partea superioara, care va ascunde o camera frontala standard, nu una duala, asa cum spera multa lume, insa nici modelul Pro nu va avea ceva diferit. Separat de asta, Huawei P30 va semana extrem de mult cu versiunea Pro, compania chinezeasca alegand sa pastreze aceleasi linii de design pentru ambele modele de telefoane, astfel ca numarul de camere, dimensiunile, si camerele vor face diferenta.

Huawei P30 are noul design prezentat de un prim concept bazat pe schite

Huawei P30. Dupa cum prea bine stiti deja, acest model de telefon nu va avea si o camera quad, ci una tripla, iar asta pentru ca este un model de clasa medie, care va fi si mai ieftin decat cel Pro, premium. Separat de aceasta diferenta, nu va exista vreo alta in carcasa, cel putin in baza informatiilor pe care le avem acum, iar asta pentru ca atat Huawei P30, cat si modelul Pro urmeaza sa aiba un design foarte similar din acest punct de vedere.

Huawei P30. V-am spus intr-un articol anterior ca design-ul pentru aceasta serie de telefoane este destul de banal, extrem de similar cu cele ale altor modele de telefoane lansate de catre diversi producatori chinezi. Din pacate, vor mai fi si multe alte modele de telefoane care vor avea design similar cu cel al Huawei P30, anul 2019 fiind cel al decupajelor “lacrima”, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu acest aspect, pentru ca nu va disparea.

Huawei P30. Prezentarea seriei cu noile modele de telefoane urmeaza sa aiba loc undeva pe la finalul lunii martie, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc abia undeva prin cursul lunii aprilie.

4 COMENTARII