iOS 13. Iata CAND va fi Prezentat la WWDC 2019

iOS 13. Noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, are in sfarsit o data de prezentare in cadrul WWDC 2019 al companiei Apple.

iOS 13 prezentare

iOS 13. Viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch este acum in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, americanii intentionand sa o ofere pentru clientii din lumea intreaga undeva in cursul lunii septembrie. Pana atunci, prezentarea oficiala a iOS 13 va avea loc mult mai devreme, informatii aparute astazi sugerand faptul ca ar trebui sa vedem actualizarea pe data de 3 iunie in cadrul unei conferinte Apple.

iOS 13. Desi cei de la Apple n-au facut vreun anunt oficial cu privire la data la care vor prezenta noua versiune a sistemului de operare, dar prima luna a iunii iunie, cea in care au loc WWDC-urile, incepe pe data de 3 iunie. Anul trecut Apple a dat startul WWDC 2018 pe 4 iunie, in anul anterior pe 5 iunie, asa ca anul acesta iOS 13, si celelalte sisteme de operare, ar trebui sa fie prezentate de catre americani pe data de 3 iunie.

iOS 13 va fi prezentat pe data de 3 iunie in cadrul WWDC 2019

iOS 13 prezentare wwdc 2019

iOS 13. McEnery Convention Center din San Jose, California, este locatia in care compania Apple si-a organizat WWDC-urile in ultimii ani, si se pare ca va merge pe acelasi trend inclusiv anul acesta, desi aceasta n-ar trebui sa fie o surpriza. Cei care au inchiriat locatia pentru Apple au confirmat ca un eveniment de mare anvergura va avea loc acolo intre 3 – 7 iunie, fara a confirma numele companiei, dar e clar ca iOS 13 va fi prezentat atunci.

iOS 13. Dupa cum probabil stiti deja de la alte evenimente similare, cei de la Apple prezinta noile sisteme de operare inainte de a le oferi in versiune beta spre testare pentru dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga. Utilizatorii obisnuiti au ocazia de a testa noile versiuni ale sistemelor de operare de prin luna iulie, cand devin cat de cat “sigure” pentru testare, asa ca atunci va puteti astepta sa incercati iOS 13 si voi.

10 COMENTARII