Apple Lanseaza un nou Produs cu Vedete de la Hollywood

apple streaming video hollywood

Apple organizeaza pe 25 martie o conferinta speciala care va avea loc in Cupertino, iar acolo va prezenta noul sau serviciu de streaming video la care lucreaza de cateva luni. Stiam despre acest serviciu de streaming inca din momentul in care compania Apple a inceput sa discute cu partenerii sai despre lansare, iar acum a venit si momentul sa-l ofere.

Apple a invitati o sumedenie de vedete de la Hollywood la evenimentul in cadrul caruia va lansa noul sau serviciu de streaming video, unele dintre ele lucrand la proiecte pentru acesta. Printre vederele care vor fi acolose numara Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, sau regizorul JJ Abrams, insa compania Apple ar putea aduce inclusiv altele.

Apple lanseaza un serviciu de streaming vudei cu multe vedete de la Hollywood

Serviciul de streaming video al celor de la Apple va fi oferit contra-cost de catre americani, insa lansarea sa urmeaza sa aiba loc abia undeva prin vara, nu chiar acum. Nu se stie daca Apple va oferi inclusiv continut gratuit pentru el, insa cu investitii de peste 1 miliard de dolari pentru aceasta platforma, e de asteptat ca ea sa nu aiba prea mult continut gratuit disponibil.

The Cupertino, California-based technology giant is planning a March 25 event to announce both services, according to people familiar with the plan. The iPhone maker invited Hollywood stars, including Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner and director JJ Abrams, to attend, one of the people said.

Apple nu va avea doar creatii proprii in acest nou serviciu de streaming video, ci si continut de la alte companii, astfel ca utilizatorii vor avea parte de o experienta diversificata. Ca de obicei, acest serviciu de streaming video nu va fi lansat si in Romania de la bun inceput, asa ca ramane de vazut cand ar putea ajunge si la noi, si cam cat va costa.

9 COMENTARII

  1. Nici macar nu era vorba de Samsung in articol dar, nah, tu ai voie sa fii offtopic ca doar esti mai tot timpul in genunchi in “lucrand” la slitul lui zaNone.

  2. Capul tau de berbec asta a inteles? Iti place cand te apasa zaNone de coarne…? Chiar nu te mai satura nima’ de cata mu-mu primesti de la mai toata lumea?