iPhone. ATENTIE! Comanda Vocala care BLOCHEAZA ORICE Telefon

iPhone. Aceasta comanda vocala blocheaza orice telefon mobil al companiei Apple in momentul in care este rostita de catre utilizator in microfonul dispozitivului.

iphone comanda vocala blocare

iPhone. iOS 12 are parte de o noua problema penibila pe care compania Apple nu a descoperit-o inainte de a lansa actualizarea pentru sistemul sau de operare, iar asta face si mai dificila linistirea clientilor suparati de existenta ei. Mai exact, in clipul video de mai jos veti vedea cum simpla rostire a catorva cuvinte pentru Siri va duce la blocarea interfetei telefonului pentru cateva secunde, ceea ce in mod normal nu ar trebui sa se intample absolut deloc.

iPhone. Puteti vedea ca aceasta problema poate fi exploatata in orice aplicatie in care puteti folosi sistemul de dictare din iOS 12, diferenta fiind in cazul acestor aplicatii, doar ele sunt blocate, nu intreaga interfata. Problema este legata strict de sistemul de dictare pe care compania Apple l-a implementat in iOS 12 pentru telefoanele iPhone, deci nu cu asistentul personal Siri, iar asta pentru ca in el cuvintele sunt recunoscute si transformate in cuvinte.

O simpla comanda vocala din iOS 12 blocheaza interfata si aplicatiile iPhone

iPhone. De-a lungul timpului am vazut o gama variata de probleme cu telefoanele companiei Apple, care puteau fi blocate folosind diverse combinatii de texte, iar acum se pare ca saga continua. Diferenta este ca de aceasta data telefoanele iPhone nu pot fi blocate folosind combinatii de caractere, ci folosind cuvinte rostite catre sistemul de dictare, iar desi exista o diferenta mare intre felul in care functioneaza sistemele, problema in sine tot e penibila.

iPhone. Deocamdata compania Apple nu a recunoscut ca o problema atat de grava exista pentru telefoanele sale, iar asta in conditiile in care orice utilizator este afectat, insa partea buna este ca ea nu e foarte grava. Pe de alta parte, chiar daca Apple va recunoaste ca exista o problema cu telefoanele iPhone, e greu de spus cam cat ar putea dura pana in momentul in care ea va fi rezolvata, avand in vedere ca nu este una critica pentru produsele sale.