iPhone 11. Apple a Ales Producatorul noului Chip A13

iphone 11 a13 tsmc

Apple a ales producatorul noului chip A13, care va fi inclus in telefoanele iPhone 11, si viitoarele modele de tablete iPad Pro, care vor fi lansate prin toamna. Fara a surprinde pe cineva, Apple a ales sa mearga tot pe “mana” celor de la TSMC pentru fabricarea acestei componente importante.

TSMC este de cativa ani buni alegerea Apple pentru fabricarea chip-urilor iDevice-urilor, iar asta dupa ce Samsung a demonstrat ca nu mai e capabila sa tina pasul cu cerintele americanilor. Pentru iPhone 11, cei de la TSMC vor folosi o versiune imbunatatita a procesului de fabricatie de 7nm, astfel ca vom avea performante mai bune, dar si autonomie imbunatatita.

TSMC a incercat in fiecare an sa le ofere celor de la Apple componente de calitatea cea mai buna pentru produsele pe care le pun in vanzare, iar acest lucru i-a ajutat pe americani sa ramana in top in ceea ce priveste terminalele mobile. Pentru 2019 TSMC va oferi in iPhone 11 si iPad Pro cele mai performante procesoare posibile, iar Apple va intrece iar mai toate telefoanele mobile concurente.

iPhone 11 are nevoie de un upgrade serios pe partea de performante, iar asta pentru ca Apple a cam ignorat acest aspect in 2018, si s-ar putea sa regrete in urmatoarele luni. iPhone 11 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple undeva prin toamna acestui an, asa ca mai avem destul timp pentru a afla noutatile cele mai importante in legatura cu telefonul.