Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, NOI Functii ale CAMEREI

SAMSUNG GALAXY S10. Noi functii importante ale camerei au fost dezvaluite inainte ca prezentarea oficiala sa aiba loc, iata cu ce vrea sa surprinda Samsung.

Samsung GALAXY S10 functii camera

Samsung GALAXY S10. Lansarea noilor modele de telefoane se apropie cu pasi foarte repezi, iar asta inseamna ca detaliile interesante despre care n-am aflat pana acum continua sa apara in numar tot mai mare, iar astazi vorbim despre camera. Cateva dintre noile functii speciale pentru camera au fost dezvaluite pentru a ne arata cu ce urmeaza sa-si surprinda compania coreeana utilizatorii care vor decide sa cumpere oricare dintre modelele premium din serie.

Samsung GALAXY S10. Prima schimbare in functionalitate pentru camera are legatura cu vechea functie Slow Motion, ea fiind modificata acum pentru a inregistra continut video pentru o perioada mai lunga de timp. Mai exact, in Samsung GALAXY S9 functia Slow Motion inregistreaza 0.2 secunde de material video la 960 de cadre pe secunda, insa in Samsung GALAXY S10 aceasta durata urmeaza sa fie crescuta la 0.8 secunde, astfel ca utilizatorii vor putea inregistra “cu incetinitorul” pentru “aproape” o secunda.

Samsung GALAXY S10 vine cu noi functii pentru camera pentru a fi mai cool

Samsung GALAXY S10 functii noi camera

Samsung GALAXY S10. O alta functie foarte tare se numeste Best Shot, aceasta fiind gandita pentru a-i ajuta pe utilizatori sa faca cele mai bune poze posibile cu telefoanele pe care le cumpara de la compania coreeana in aceasta primavara. Functia Best Shot va afisa pe ecran indicatii pentru a tine telefonul in anumite pozitii astfel incat sa inregistram cea mai buna poza posibila cu Samsung GALAXY S10, captura fiind facuta automat cand conditiile sunt excelente.

Samsung GALAXY S10 functii noi camera foto

Samsung GALAXY S10. In continuare, vor fi oferite noi efecte pentru poze, astfel ca separat de blur pentru fundal, fundalul va putea deveni alb-negru, sau daca vreti, puteti inclusiv sa adaugati o iluminare laterala pentru fetele persoanelor, sau mai multa lumina pentru toata poza. In continuare, Samsung GALAXY S10 va oferi recomandari pentru momentele propice folosirii camerei ultra-wide a telefonului, sau trecerea de la inregistrarea la 60 FPS la cea 30 FPS pentru a avea stabilizare mai buna.

Samsung GALAXY S10. Acestea sunt doar cateva dintre noutatile pregatite pentru camera noului model de smartphone, iar asta pentru ca mai sunt si alte cateva surprize pe care le vom afla pe 20 februarie.

7 COMENTARII