Android 9. VESTE URIASA pentru Telefoane Samsung

Android 9. O veste foarte importanta pentru utilizatorii de telfeoane Samsung a venit astazi, compania luand pe toata lumea prin surprindere cu decizia sa.

Android 9 galaxy note 8

Android 9. Utilizatorii de telefoane Samsung au parte de un anunt foarte important astazi cu privire la sistemul de operare, foarte multi asteptand vestile inca de acum mai bine de o luna de zile. Mai exact, la o luna dupa ce au inceput testele publice pentru lansarea Android 9 pe telefoanele Samsung GALAXY NOTE 8, iata ca incepand de zilele acestea distributia actualizarii a fost initiata, cel putin in anumite tari in care au fost vandute produsele.

Android 9. Se pare ca in tari precum Bulgaria, Slovacia, si nu numai, poate fi instalat sistemul de operare pe telefoanele Samsung GALAXY NOTE 8 de catre utilizatori chiar in acest moment, initierea distributiei venind ca o mare surpriza. Cateva versiuni beta ale sistemului de operare Android 9 au fost lansate pana in prezent de catre compania Samsung pentru clienti, iar din moment ce testele au decurs atat de bine, se pare ca exista increderea ca build-urile pot fi oferite in mod public.

Android 9 a fost lansat si pentru Samsung GALAXY NOTE 8 de azi

Android 9 samsung galaxy note 8

Android 9. Versiunea pusa in distributie OTA pentru Samsung GALAXY Note 8 are numarul N950FXXU5DSB2 si include cea mai recenta actualizare de securitate creata de catre compania Samsung. Se pare ca versiunea publica a Android 9 nu vine cu o lista de schimbari notabile in comparatie cu cea mai recenta versiune beta, deci cel mai probabil este vorba despre aceleasi schimbari oferite, asa ca doar utilizatorii care fac instalarea pentru prima oara vor afla toate noutatile.

Android 9. Avand in vedere ca Bulgaria si Slovacia sunt tarile in care a inceput deja distributia, e foarte posibil ca inclusiv in Romania sa aveti actualizarea disponibila pentru anumiti operatori de telefonie mobila. In cazul in care acest lucru nu se intampla, atunci va trebui sa mai asteptati pana cand Android 9 va fi disponibil si pe al vostru Samsung GALAXY NOTE 8, compania coreeana distribuind in mod separat actualizarile pentru diverse tari si operatori de telefonie mobila.