Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Veste PROASTA pentru Fani

SAMSUNG GALAXY S10. O veste foarte proasta pentru fani a venit in mod oficial astazi direct de la compania Samsung, iata ce au confirmat coreenii pentru noi.

Samsung GALAXY S10 iluzie

Samsung GALAXY S10. Dupa luni, si luni, de zvonuri cu privire la noua serie smartphone, ei bine iata ca astazi avem confirmata o veste proasta care ne-a fost adusa in atentie, si pe care multi nu au crezut-o. Astazi website-ul francez al celor de la Samsung a listat toate cele trei modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10 pe care le va pune compania in vanzare, iar printre ele nu se afla si acea versiune speciala care are conectivitate 5G, din pacate.

Samsung GALAXY S10. Unele zvonuri aparute in ultimele luni ne-au spus ca versiunea 5G a telefoanelor companiei coreene va fi lansata doar in Coreea de Sud si SUA, iar acest lucru pare sa fie complet adevarat. Daca in website-ul francez al Samsung nu exista vreo mentiune cu privire la posibila lansare a unei versiuni 5G a vreunui telefon din seria Samsung GALAXY S10, atunci e cat se poate de clar ca nu vom vedea vreunul in alte tari europene.

Samsung GALAXY S10 nu va fi lansat in versiune 5G si in Europa

Samsung GALAXY S10 iluzie 5g europa

Samsung GALAXY S10. Punerea in vanzare a unei versiuni 5G a telefoanelor in Europa probabil ca n-ar fi ajutat prea mult pe nimeni deocamdata, iar asta pentru ca nu exista retele suficient de extinse care sa fie folosite. Pana la finalul anului lucrurile se vor schimba intr-o anumita masura, si vor exista orase mari care vor avea retele 5G disponibile, insa nu vor exista si telefoane Samsung GALAXY S10 care sa poata functiona pe ele.

Samsung GALAXY S10. E posibil ca aceasta sa fi fost o decizie proasta a celor de la Samsung, iar asta pentru ca Huawei intentioneaza sa lanseze macar un telefon 5G pentru clienti undeva in vara acestui an. OnePlus intentioneaza deasemenea sa aduca telefoane 5G in Europa in vara acestui an, asa ca e posibil ca Samsung GALAXY S10 sa fie dat uitarii din aceasta privinta, dar ca Samsung GALAXY Note 10 sa aiba functionalitate integrata, doar pentr a mai atrage anumite vanzari.

Samsung GALAXY S10. Pe 20 februarie vom vedea noile telfeoane in cadrul unei conferinte care va avea loc in San Francisco, precomenzile urmand a incepe pe 21 februarie, iar vanzarile pe 8 martie.

7 COMENTARII

  1. Da si pt masina ar fi superb

    faceID sigur fa fi pt ochelarii AR…cum ii pui , cum te-a scanat

    La ochelarii samsung, daca nu vrea sa copieze ideea de faceID…va trebui sa pui degetul murdar pe lentila ochelarilor sa te scaneze !