Samsung GALAXY S10. PROBLEMA de care NIMENI NU Vorbeste

Samsung GALAXY S10. O problema despre care nimeni nu vorbeste va avea un impact serios asupra succesului pe care-l vor avea telefoanele mobile la nivel global.

Samsung GALAXY S10 dificultate

Samsung GALAXY S10. Pentru noua serie de telefoane mobile exista o problema despre care mai nimeni nu vorbeste, desi ea este una foarte importanta, si poate avea un impact serios pentru clientii care vor decide sa cumpere produsele. Mai exact, astazi vedem un nou test de performante care confirma faptul ca viitorul model de smartphone va avea 12 GB RAM integrati, insa din pacate Samsung GALAXY S10 nu va avea si performante pe masura asteptarilor.

Samsung GALAXY S10. Desi telefoanele urmeaza sa aiba preturi de 1500 de euro in versiuena cu 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare, performantele vor fi egale, sau mai slabe, decat cele ale unor telfeoane cu preturi injumatatite. Cei de la Samsung s-au concentrat pe a oferi anumite specificatii pentru telfeoanele din seria Samsung GALAXY S10, insa au igorat alte specte care conteaza foarte mult, cum ar fi performantele pe care telefoanele le ofera.

Samsung GALAXY S10 va avea performante dezamagitoare, cu mult sub cele ale iPhone XS

Samsung GALAXY S10 performante slabe

Samsung GALAXY S10. Desi in testele single-core noul chip Exynos 9820, in acest caz, are rezultate foarte apropiate de cele ale iPhone XS, in testul multi-core situatia este complet diferita. Chip-urile Qualcomm Snapdragon 855 ofera performante mult mai bune, insa putine modele ale Samsung GALAXY S10 vor avea un asemenea procesor, ele fiind rezervate doar pentru anumite zone de pe planeta, asa ca putini clienti se vor bucura de ceea ce au ele de oferit.

Samsung GALAXY S10. Acum daca va ganditi ca nu e normal ca un telefon care costa 1500 de euro sa nu ofere si performantele cele mai bune, asa cum se intampla la Apple, ei bine asiaticii au mai mers pe aceste “linii” in trecut. Samsung GALAXY S10 nu poate avea performante foarte bune pentru ca Samsung nu-si poate face propriile chip-url Exynos 9820 la fel de puternice precum cele Snapdragon 855, sau A12 ale companiei Apple.

Samsung GALAXY S10. Performantele n-ar putea conta prea mult pentru unii europeni, sau americani, insa vor conta foarte mult pentru asiatici, acolo unde Samsung incearca din rasputeri sa-si creasca vanzarile.

12 COMENTARII

  1. Cu siguranta hardware-ul in plus o sa faca diferenta in unele aplicatii , asteptam sa vedem ce vor scoate cei de la Samsung si scorurile reale obtinute de S10 de 1500€ .

  2. Sa intelegem ca simti nevoia sa dai un reply?
    Omul cand are dreptate are dreptate
    Poti ramane la articol si sa nu iti versi nervii pe aici

  3. “Omul are dreptate”

    Trist ca tu nu te-ai gandit la acelasi lucru ca si el. Omul intr-adevar a contribuit cu ceva absolut revolutionar. Pe langa asta mai si vine aici ca si pruncii de clasa 5-a “doamna doamna eu am zis primul, eu am stiut”. Penibil

  4. Omule tu nu prea intelegi nimic ah?
    Simti nevoia sa ma imiti si sa te afirmi?
    “Doamna doamna, Srb a fost primul care s-a afirmat si dupa aceea Cirin m-a copiat”
    Cine e penibil acum draga?!
    Nu te mai plange ca o muiere

  5. Iar te-ai pus pe contul de rezervă să pară că nu esti singur? Hahaha
    Să nu mai zic că procesorul îi făcut pentru AI ….

  6. Cred ca ai ramas printre putinii prrosti ce inca au impresia ca subt genul cu multe conturi gen addmin silviu viorel purcel etc