Apple Music. Poti Oferi GRATUIT Abonamente Prietenilor Tai

apple music gratuit luna

Apple Music are o noua oferta foarte interesanta disponibila in momentul de fata, compania Apple permitandu-le clientilor sai sa ofere o luna de acces gratuit la platforma de streaming audio. Apple a inceput sa le trimita utilizatorilor Apple Music notificari prin care ii anunta in legatura cu faptul pot oferi acces gratuit altor persoane la platforma.

Vorbim despre un link special pe care utilizatorii Apple Music il pot oferi pentru alte persoane care vor sa incerce platforma, accesarea sa permitand inregistrarea unui abonament gratuit timp de o luna. Doar cei care n-au mai avut vreodata vreun cont in Apple Music pot profita de aceasta oferta a companiei Apple, asa ca daca ati mai folosit platforma, n-o mai puteti folosi.

Luna aceasta gratuita pe care o primesc oamenii se adauga si la celelalte trei pe care Apple le ofera standard pentru utilizatorii noi, astfel ca abonatii noi primesc 4 luni de gratuitate. Din cate se pare, cei de la Apple incearca din rasputeri sa creasca numarul de abonati ai Apple Music in momentul de fata, iar asta ar putea aduce intr-adevar o crestere a numarului de utilizatori, dar nu neaparat a celor care si platesc.

apple music gratuit luna

Articolul precedentSamsung GALAXY FOLD. MINCIUNA care a PACALIT Internetul
Articolul următorHuawei. PROBLEME foarte MARI in Marea Britanie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.