Apple Music. Poti Oferi GRATUIT Abonamente Prietenilor Tai

apple music gratuit luna

Apple Music are o noua oferta foarte interesanta disponibila in momentul de fata, compania Apple permitandu-le clientilor sai sa ofere o luna de acces gratuit la platforma de streaming audio. Apple a inceput sa le trimita utilizatorilor Apple Music notificari prin care ii anunta in legatura cu faptul pot oferi acces gratuit altor persoane la platforma.

Vorbim despre un link special pe care utilizatorii Apple Music il pot oferi pentru alte persoane care vor sa incerce platforma, accesarea sa permitand inregistrarea unui abonament gratuit timp de o luna. Doar cei care n-au mai avut vreodata vreun cont in Apple Music pot profita de aceasta oferta a companiei Apple, asa ca daca ati mai folosit platforma, n-o mai puteti folosi.

Luna aceasta gratuita pe care o primesc oamenii se adauga si la celelalte trei pe care Apple le ofera standard pentru utilizatorii noi, astfel ca abonatii noi primesc 4 luni de gratuitate. Din cate se pare, cei de la Apple incearca din rasputeri sa creasca numarul de abonati ai Apple Music in momentul de fata, iar asta ar putea aduce intr-adevar o crestere a numarului de utilizatori, dar nu neaparat a celor care si platesc.

apple music gratuit luna

2 COMENTARII

  1. Hmm eu nu am folosit niciodată am Spotify, dar cu 4 luni gratis cred ca o sa încerc și eu, mai urmează sa văd de unde fac rost de un cod