Samsung GALAXY FOLD. Anunt CIUDAT Privind Telefonul

SAMSUNG GALAXY FOLD. Un anunt foarte neobisnuit privind telefonul companiei coreene a fost facut astazi, iata ce secret a fost pastrat pana in prezent.

Samsung GALAXY FOLD winner

Samsung GALAXY FOLD. Telefonul pliabil al companiei coreene este pregatit pentru a fi prezentat iar in cadrul conferintei care va avea loc pe data de 20 februarie, adica atunci cand si seria Samsung GALAXY S10 va fi demonstrata. Desi deocamdata nu se stie clar care va fi denumirea finala folosita pentru noul model de telefon, un cunoscut leaker de informatii despre produse nelansate sustine ca Samsung GALAXY Winner va fi de fapt denumirea telefonului pe care il stim ca Samsung GALAXY FOLD.

Samsung GALAXY FOLD. Trebuie sa recunoastem faptul ca denumirea in sine este neobisnuita, si ca Fold e mult mai potrivita decat Winner, insa e posibil ca totul sa fie deocamdata scuns de catre coreeni. Pagina de prezentare pentru Samsung GALAXY FOLD e pregatita in aceste momente de catre angajatii IT ai partenerilor companiei coreene, si e posibil ca denumirea finala sa fie dezvaluita inca pentru a nu ajunge in presa cu prea mult timp inainte de vreme.

Samsung GALAXY FOLD ar putea avea o denumire foarte neobisnuita

Samsung GALAXY FOLD. Pe de alta parte, n-ar fi exclusi ca macar in unele piete sa fie folosita denumirea Winner in locul celei Fold, si asta pentru a face telefonul mai atractiv pentru anumiti clienti. Nu-mi pot imagina deocamdata in ce piete Samsung GALAXY FOLD va fi vandut cu aceasta denumire complet neobisnuita, insa cei de la Samsung ne-au mai uimit in trecut cu alte denumiri mai ciudat epentru produsele lor, asa ca orice ramane posibil in acest moment.

Samsung GALAXY FOLD. Pe de alta parte, este bine din nou sa vedem ca telefonul este pregatit pentru a fi prezentat pe 20 februarie, si nu mai tarziu, asa cum au sugerat unele zvonuri aparute in ultimele saptamani. In ciuda acestui lucru, desi prezenentarea Samsung GALAXY FOLD va avea loc pe 20 februarie, nu trebuie sa va asteptati ca pe piata telefonul sa ajunga inaintea lunii aprilie, pentru ca nu va fi suficient de bine pregatit pana atunci.

Samsung GALAXY FOLD. Acestea fiind spuse, ramane doar sa vedem in mod oficial telefonul prezentat, impreuna cu pretul sau de vanzare, care ar trebui sa fie de peste 1800 de euro.