Huawei. Plan CURAJOS pentru DETRONAREA Samsung

Huawei. Un plan extrem de curajos a fost pus in aplicare de catre compania chinezeasca, ea stabilindu-si o serie de masuri majore pentru a domina Samsung.

Huawei dominatie

Huawei. Compania chinezeasca a pus deja in aplicare un plan foarte indraznet pentru a detrona Samsung in 2019 in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri, insa ar putea avea parte de foarte multe piedici “pe drum”. Conform unor surse apropiate companiei Huawei, cinezii si-au stabilit un obiectiv de vanzari de 250 de milioane de smartphone-uri in 2019, cu peset 30 de milioane de unitati mai mult decat ce vinde anual compania Apple.

Huawei. In comparatie cu Samsung, diferenta ar fi de peste 50 de milioane de unitati in 2019, insa pentru 2020 chinezii vor sa vanda 300 de milioane de unitati, o cifra care i-ar apropia de coreeni, sau poate cu care i-ar putea intrece. Huawei are un plan foarte curajos pentru piata smartphone, alimentat de un 2018 excelent, in care a reusit sa depaseasca Apple in vanzari in doua trimestre fiscale, deci pentru 2019 se asteapta realizari mai importante.

Huawei vrea sa domine Apple in vanzari, sa se apropie de Samsung

Huawei. Compania a inceput sa faca si o reorganizare a lantului de parteneri care ii furnizeaza componentele pentru smartphone-uri, in ideea de a face faca unui volum mult mai mare de vanzari, fata de ceea ce era obisnuita. Aceasta crestere a vanzarilor de smartphone-uri pentru compania Huawei va aduce si o crestere a imaginii brand-ului la nivel global, insa numai daca SUA si Europa nu vor decide sa-i interzica produsele telecom pentru retelele 5G.

Huawei has set ambitious goals for its smartphone operations in 2019, aiming to unseat Samsung as the world’s largest smartphone vendor. Despite facing international boycott of its network communication equipment and 5G base stations, Huawei has set annual smartphone shipment goal for 2019 at 250 million units and will challenge the 300 million mark in 2020.

Huawei. Planul foarte ambitios al chinezilor pentru piata smartphone s-ar putea dovedi a fi mult prea optimist in conditiile in care zilnic apar stiri privind problemele de securitate pe care le-ar avea produsele companiei. Fie ca ele sunt adevarate, sau nu, atacurile constante impotriva Huawei erodeaza brand-ul, imaginea companiei, dar si increderea clientilor in faptul ca produsele pe care le folosesc sunt sigure, si de cea mai buna calitate, asa ca va fi interesant de vazut ce se va intampla in 2019.