Nokia 9. Va fi DEZAMAGITOR fata de S10, P30 PRO, iPhone XS

Nokia 9. Noul smartphone va fi dezamagitor in comparatie cu Samsung GALAXY S10, Huawei P30, sau iPhone XS, iata ce ii lipseste pentru a fi cu adevarat grozav.

Nokia 9 dezamagire s10 p30 iphone

Nokia 9. Noul smartphone pregatit de catre finlandezii de la HMD Global este vazut de catre foarte multa lume ca un telefon extrem de important care ar putea concura cu Samsung GALAXY S10, Huawei P30 Pro, sau iPhone XS, dar nu e asa. Din pacate, un nou benchmark confirma faptul ca Nokia 9 urmeaza sa aiba integrat un chip Qualcomm Snapdragon 845 de catre HMD Global, adica un procesor care a fost lansat acum 1 an de zile, si este complet depasit.

Nokia 9. Desi camera cu 5 senzori de imagine va fi ceva cu adevarat grozav, din pacate acest chip Qualcomm Snapdragon 845 va fi o adevarata dezamagire, iar asta pentru ca performantele oferite de catre el sunt proaste. Puteti vedea ca Nokia 9 urmeaza sa aiba performante similare cu cele ale unui iPhone vechi de 2 ani, sau cu cele ale unui telefon Android lansat la inceputul anului trecut, iar greseli de acest gen am vazut in trecut la producatori ca LG, sau Sony, care au avut vanzarile serios afectate.

Nokia 9 va fi jumatate grozav, jumatate o mare dezamagire

Nokia 9 dezamagire s10 p30 iphone performante

Nokia 9. Cititorul de amprente in ecran este singura noutate majora, separat de camera cu 5 senzori de imagine, design-ul total al telefonului urmand a fi deasemenea unul invechit, cu margini groase in partile inferioara/superioara ale ecranului. Din pacate, se pare ca Nokia 9 este foarte departe de a fi un telefon care sa concureze in adevaratul sens al cuvantului cu Samsung GALAXY S10, Huawei P30 Pro, sau iPhone XS, iar asta pentru ca acea camera grozava nu poate compensa atatea lipsuri.

Nokia 9. Nu se stie sigur cam cat ar trebui sa coste viitorul telefon, insa daca va avea intr-adevar un pret de vanzare de 800 de euro, atunci cel mai probabil va fi prea scump pentru lipsurile majore pe partea de specificatii. Cei de la HMD Global dezvolta Nokia 9 de mai bine de un an de zile, asa ca aceasta ar putea fi explicatia pentru specificatiile slabe pe care telefonul urmeaza sa le aiba, dar aceasta nu e o scuza, si nici nu va fi una cand vanzarile vor fi slabe.