Samsung GALAXY FOLD. EXCLUSIV, NUMELE Telefonului Pliabil

Samsung GALAXY FOLD. Numele telefonului pliabil al Samsung a fost dezvaluit in exclusivitate, iata care va fi denumirea acestui smartphone inovator al coreenilor.

Samsung GALAXY FOLD nume telefon pliabil

Samsung GALAXY FOLD. Numele primului telefon pliabil dezvoltat de catre compania Samsung a fost dezvaluit astazi de catre binecunoscutul leaker Evan Blass, evleaks, si este cel pe care l-am tot folosit de mai bine de o luna. V-am spus ca Samsung GALAXY FOLD este denumirea pe care cred ca o va folosi Samsung pentru noul sau smartphone pliabil, si se pare ca totul se dovedeste a fi 100% adevarat, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti inca de pe acum cu ea.

Samsung GALAXY FOLD. Maine urmeaza sa fie prezentat oficial si in detaliu telefonul pliabil al coreenilor, si vom vedea functiile cele mai importante pe care urmeaza sa le ofere pentru clientii din lumea intreaga. Tot de maine, denumirea Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa fie plasata de catre compania coreeana pe intregul internet, dar si in reclame pe care le va folosi in diverse tari de pe glob pentru a-si promova telefonul asteptat de catre foarte multa lume.

Samsung GALAXY FOLD este numele primului telefon pliabil al Samsung

Samsung GALAXY FOLD. In comparatie cu Galaxy X, sau Galaxy F, aceasta denumire este mult mai potrivita, si sugereaza foarte bine ceea ce poate oferi telefonul pliabil pentru cei care vor sa il cumpere. Samsung GALAXY FOLD este una dintre denumirile inregistrate ca marca de catre cei de la Samsung inca de acum cateva luni, asa ca unii deja se asteptau ca ea sa fie folosita in mod oficial pentru telefon in momentul in care va fi pus in vanzare, cel mai probabil prin aprilie.

https://twitter.com/evleaks/status/1097783007094685696

Samsung GALAXY FOLD. Telefonul pliabil urmeaza sa aiba un ecran pliabil cu diagonala de 7.3 inch, la indoire fiind complet inchis, pentru ca partile sale se pliaza una peste cealalta, nu una in spatele celeilalte. Samsung GALAXY FOLD va avea deasemenea un al doilea ecran cu diagonala de 4.5 inch, acesta urmand a fi utilizat cand telefonul este pliat, utilizatorul putand folosi dispozitivul ca un smartphone obisnuit, cee ce vom vedea si la alte telfeoane pliabile.

Samsung GALAXY FOLD. Prezentarea pentru noul smartphone pliabil va fi maine, dar v-am spus ca lansarea va fi in aprilie, insa nu se stie cand vor incepe precomenzile, desi preturile vor fi de aproximativ 1800 de euro.