Windows 10. Microsoft a LANSAT o Functie MULT Asteptata

Windows 10. O functie foarte mult asteptata de catre utilizatorii sistemului de operare al Microsoft, a fost lansata in sfarsit de catre compania americana.

Windows 10 timeline

Windows 10. O functie foarte asteptata de catre utilizatorii sistemului de operare al Microsoft a fost in sfarsit lansata, ea venind pentru mai multi dintre oameni la destul de mult timp dupa ce a fost lansata pentru prima oara. Acum 1 an de zile cei de la Microsoft au lansat functia Timeline, care le permite utilizatorilor sa sincronizeze istoricul de navigare pe internet intre iOS, Android si Windows 10, insa doar in cazul folosirii browserului Microsoft Edge.

Windows 10. Incepand de astazi lucrurile se schimba, deoarece Microsoft a decis sa ofere si o extensie pentru Google Chrome care permite utilizarea functiei Timeline pentru a sincroniza istoricul de navigare intre calculatoare. Web Activities se numeste aceasta extensie speciala pentru Google Chrome pe care Microsoft o ofera pentru Windows 10, ea functionand intre orice calculatoare interconectate pe acest sistem de operare, dar si cu aceleasi conturi pentru Google Chrome, sau serviciile Microsoft.

Windows 10 are o extensie pentru Google Chrome care aduce functia Timeline

Windows 10. Istoricul de navigare si sesiunile deschise deja de catre utilizatori in browsere nu vor fi sincronizate prin serverele companiei Microsoft, ci este folosita o solutie a celor de la Google, aparent ceva mai sigura. Practic, prin utilizarea acestui sistem, oamenii vor avea acces mult mai usor din diverse calculatoare, sau terminale mobile, la tot ceea ce exista in functia Timeline din cadrul Windows 10, totul fiind asteptat de foarte multe persoane.

See your browsing activities across all your devices in surfaces like Windows timeline and Microsoft Launcher for Android. With this extension, your browsing history will appear across all your devices in surfaces such as in Windows timeline and Microsoft Launcher for Android. Just sign in with your Microsoft account, select a site you’ve recently visited, and pick up where you left off.

Windows 10. Microsoft incearca de ceva vreme sa ofere noi functii pentru sistemul sau de operare astfel incat sa-l faca si mai atractiv pentru mai multi dintre utilizatorii sai, iar aceasta le va permite mai multor oameni sa renunte la browserul Edge. Google Chrome este de departe cel mai popular pentru navigare pe internet, iar lipsa suportului pentru functia Timeline era ceva necesar in Windows 10 pentru browserul companiei Google, asa ca de acum aveti disponibila si aceasta functi