Huawei. CEO-ul Anunta o LUPTA DURA pentru SUA

Huawei. CEO-ul, si fondatorul, companiei a anuntat astazi ca SUA va avea o lupta foarte dura de dus impotriva sa, dar si ca americanii n-o vor putea distruge.

Huawei fondator

Huawei. In mijlocul tuturor scandalurilor privind riscurile pe care compania chinezeasca le reprezinta pentru siguranta nationala a SUA, sau a multor altor tari, CEO-ul companiei a facut astazi un anunt foarte interesant. Mai exact, Ren Zhengfei a afirmat ca SUA nu va putea distruge compania Huawei, pe care el a fondat-o dupa ce a parasit armata Chinei, deci este anuntata o lupta dura impotriva americanilor, si a tuturor acuzatiilor pe care acestia le tot aduc.

Huawei. Zhengfei sustine ca anchetele penale din SUA, si trimiterile in judecata a companiei, sau a unor angajati, nu vor fi suficiente pentru a afecta activitatea companiei la nivel global. Nici daca SUA va reusi sa convinga mai multe tari sa nu foloseasca produsele Huawei nu se poate vorbi despre distrugerea companiei, conform CEO-ului, acesta afirmand ca exista oricand optiunea ca activitatea acesteia sa fie retransa pentru o perioada limitata de timp.

Huawei nu cred ca poate fi distrusa de catre SUA

Huawei. In ultimele luni compania a castigat foarte mult pe partea de notorietate, in urma tuturor scandalurilor in care a fost trasa de catre americani, insa nu castiga nimic, pentru ca tot mai multa lume afla despre problemele pe care le are ea. Separat de asta, fondatorul companiei Huawei a afirmat deasemenea ca nu coopereasa in vreun fel cu autoritatile din China pentru a le furniza date despre clientii sai, nici pentru a le oferi acces la datele confidentiale ale acestora.

There’s no way the US can crush us. The world cannot leave us because we are more advanced. Even if they persuade more countries not to use us temporarily, we can always scale things down a bit. The world cannot leave us because we are more advanced. If the lights go out in the West, the East will still shine. And if the North goes dark, there is still the South. America doesn’t represent the world. America only represents a portion of the world. For the past 30 years, we have never done that. And (for) the next 30 years to come, we will never do that.

Huawei. Fondatorul companiei a afirmat ca in ultimii 30 de ani nu a fost oferit acces la datele confidentiale ale clientilor pentru membri ai guvernului Chinei, si ca asta nu se va intampla nici in urmatorii 30 de ani. Toate aceste afirmatii ale CEO-ului Huawei vin in contrast cu cele recente privind furturile de secrete industriale in care este implicata compania, acestea punand serios in dubiu credibilitatea lor vis-a-vis de problemele de securitate.