Asa poate ARATA Primul iPhone PLIABIL al Apple

Primul iPhone pliabil al companiei Apple este reprezentat astazi intr-o prima serie de imagini create in baza brevetelor de inventie ale celor din Cupertino.

iphone pliabil imagini apple

Un iPhone pliabil parea o idee nebuna acum cativa ani, insa in 2019 lucrurile nu mai stau chiar asa, iar asta pentru ca Apple are cateva brevete de inventie de descriu un asemenea model de telefon mobil. Pentru ca brevetele de inventie descriu atat de bine cum ar putea arata acest viitor iPhone pliabil al celor de la Apple, cineva s-a gandit sa creeze cateva imagini in baza lor, iasa asa putem vedea putin din viziunea celor din Cupertino pentru viitorul lor telefon.

iphone pliabil imagini inventie

iPhone a fost intotdeauna un telefon interesant pentru foarte multi oameni, insa ceea ce vedem in imaginile de mai jos descrie mai mult un telefon Android cu iOS decat ceva ce ar semana cu ceea ce a mai facut Apple in trecut. Desi carcasa seamana intr-o anumita masura cu ceea ce am mai vazut pentru tabletele iPad, panoul frontal al acestui iPhone pliabil este cu mult diferit fata de ceea ce a mai facut compania Apple pana in acest moment.

Un iPhone pliabil de la Apple ar putea arata neobisnuit

iphone pliabil imagini apple

Este, desigur, foarte posibil ca Apple sa aleaga sa schimbe complet design-ul telefoanelor sale pentru a lansa un iPhone pliabil, care in brevetele de inventie este descris ca avand unul, sau doua ecrane. Ecranul principal, pliabil, ar putea fi impartit in doua pentru a afisa imagini separate pe fiecare dintre parti, iar un al treilea ecran ar putea afisa deasemenea imagini, pentru a face acest iPhone pliabil utilizabil chiar si in momentele in care este inchis.

iphone pliabil imagini brevet

Ideea de telefon pliabil deocamdata nu a “prins”, nici macar la nivel teoretic, iar asta pentru ca niciun producator nu a reusit sa prezinte vreun concept care sa arate ca aceste tipuri de smartphone-uri ar fi utile. Avand in vedere ca vanzarile s-au cam plafonat, producatorii aleg sa mearga pe “drumul” telefoanelor pliabile pentru a-si mentine, sau creste vanzarile, iar Apple s-ar putea folosi de un iPhone pliabil pentru a ramane in atentia fanilor.