Huawei P30 PRO. OFICIAL, Anunt UIMITOR de la CEO

Huawei P30 PRO. Un anunt absolut uimitor a fost facut astazi de catre CEO-ul companiei chinezesti, iata ce a avut de spus in legatura cu viitorul model de smartphone.

Huawei P30 PRO quad

Huawei P30 PRO. In ziua in care Samsung GALAXY S10 este programat pentru prezentare, CEO-ul companiei Huawei a facut un anunt uimitor cu privire la telefonul premium pe care il vom vedea pe final de martie. Mai exact, CEO-ul companiei Huawei a confirmat oficial astazi faptul ca Huawei P30 PRO va avea o camera quad integrata, el publicand o prima poza facuta cu viitorul smartphone, totul pentru a atrage atentia lumii spre telefonul sau.

Huawei P30 PRO. Puteti vedea mai jos poza publicata de catre CEO-ul Huawei astazi pe reteaua de socializare weibo, ea avand un watermark “blurat” care confirma fara dubiu faptul ca e vorba despre noul smartphone. Puteti vedea acolo ca zonele “blurate” din watermark ascund cuvintele Huawei P30 PRO si Leica Quad Camera, insa desigur ca totul a fost facut intentionat pentru ca Samsung sa nu aiba parte de chiar toata atentia astazi pentru noile telefoane.

Huawei P30 PRO are camera quad confirmata de catre CEO-ul companiei

Huawei P30 PRO quad camera

Huawei P30 PRO. Poza cu luna sugereaza faptul ca noul telefon ar urma sa vina cu un zoom mult mai bun decat cel oferit in seria anterioara de telefoane, poate chiar unul de pana la 10X, asa cum au spus unele zvonuri. Cei de la Xiaomi au pus astazi deasemenea in evidenta capacitatea telefonului de a face zoom pe distance mult mai lungi, tot cu o poza a lunii, insa Huawei P30 PRO nu se va lasa mai prejos, si va veni cu ceva, poate chiar mai bun decat atat.

Huawei P30 PRO. Separat de senzorul de imagine cu zoom foarte mare, nou telefon va mai avea un senzor normal pentru poze, altul wide-angle, dar si unul monocrom, specificatii diverse fiind anuntate pana acum pentru fiecare. Indiferent care vor fi specificatiile finale pentru camera quad din Huawei P30 PRO, este foarte clar faptul ca exista asteptari uriase cu privire la telefon, iar Huawei vrea sa-l tina tot timpul in atentia potentialilor clienti.

Huawei P30 PRO. Prezentarea telefonului, impreuna cu alte doua din serie, va avea loc pe 26 martie in cadrul unei conferinte care va fi organizata la Paris, insa lansarea va avea loc abia prin luna aprilie.