Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, ERA 5G a INCEPUT

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, dau startul erei 5G in Romania, retelele asteptate de catre atat de multi clienti apropiindu-se de lansare, in sfarsit.

Digi Mobil 5g demo

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, se pregatesc sa lanseze retele 5G in Romania in cursul anului 2019, insa aseara am avut parte de prima demonstratie publica a tehnologiei care sta in spatele lor. Cei de la Vodafone au demonstrat ieri Supernet 5G in cadrul unui concert, aceasta fiind prima demonstratie la scara larga pentru tehnologie, ceva ce Digi Mobil, Orange, Telekom, inca n-au facut.

Digi Mobil. Ieri cei de la Vodafone au dat startul erei 5G in Romania, iar asta pentru ca in 2019 ne putem astepta la mai multe demonstratii privind capacitatile acestei tehnologii de a schimba lumea in care traim. Digi Mobil, si retul operatorilor de telefonie mobila, vor dori cu siguranta sa demonstreze cat de bune sunt solutiile lor 5G, si cel mai probabil vor face si alte evenimente la fel de importante in care vor incerca sa arate in ce moduri grozave poate fi folosita tehnologia 5G.

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, si inceputul erei 5G in Romania

Digi Mobil. Retelele 5G vor fi promovate ca oferind viteze mari de navigare pe internet, dar mai important, latenta redusa pentru a controla de la distanta aproape orice, ca si cum ar fi controlat chiar din locatie. Ideea cu holograma aduce putin din filmele SF in realitate, iar tehnologia 5G cam asta va incerca sa faca, sa faca posibil tot ceea ce parea imposibil, Digi Mobil, impreuna cu restul companiilor telecom, avand planuri foarte mari pentru lansarile din Romania.

Digi Mobil. Demonstratiile pentru 5G au inceput surprinzator de repede in Romania, insa vor continua, pentru ca publicul asteapta de ceva vreme aparitia noilor retele, chiar daca nu le pot folosi in momentul de fata. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte curios sa vad ce alte demonstratii vor mai face Digi Mobil, si ceilalti operatori, pentru a ne arata cat de grozave sunt retelele 5G, pentru ca ele deschid o multitiudine de noi posibilitati pentru clientii din intreaga lume.

Digi Mobil. Mai mult decat atat, sunt foarte interesat sa aflu si cat de scumpe vor fi serviciile 5G oferite in ROmania, pentru ca licentele retelelor vor costa foarte mult, iar operatorii trebuie sa scoata banii de undeva.

2 COMENTARII

  1. Era 5G incepe in seara asta la MWC 2019 . Cei de la Samsung vor schimba tiparele , daca pana acum era folosită o reţea de fibră optică pentru transmisie live acum avem o premiera , se trece la 5G , depăşind limitările fizice ale reţelei bazate pe fibră optică , transmisie cu latenta ultra scazuta esentiala transmisiei high definition .