Samsung GALAXY FOLD, Inspira Acest iPhone X Pliabil, IREAL

Samsung GALAXY FOLD, este sursa de inspiratie pentru acest concept al unui iPhone X pliabil, care arata ireal, dar probabil aproape de ce si-ar dori fanii Apple.

Samsung GALAXY FOLD inspira iphone x pliabil

Samsung GALAXY FOLD, noul telefon pliabil a fost prezentat in mod oficial de catre compania Samsung in cursul acestei saptamani, si multa lume a fost luata prin surprindere de modul in care a fost gandit smartphone-ul. Un grafician s-a gandit totusi sa foloseasca Samsung GALAXY FOLD ca sursa de inspiratie pentru un concept care ne arata un iPhone X pliabil asa cum, poate, si-ar dori sa vada inclusiv unii fani ai companiei Apple.

Samsung GALAXY FOLD, are un ecran cu diagonala de 7.3 inch, care se indoaie si transforma telefonul intr-o telecomanda, iar ceea ce vedeti mai jos pentru acest iPhone X pliabil este facut in aceeasi idee. Practic, mai mult vedem un Samsung GALAXY FOLD care are o interfata bazata pe iOS, pentru ca in rest acel iPhone X pliabil seamana foarte bine cu telefonul creat de catre compania coreeana, ceea ce totusi nu ar prea trebui sa mire pe cineva.

Samsung GALAXY FOLD este sursa de inspiratie pentru un iPhone X pliabil

Samsung GALAXY FOLD concept iphone x pliabil

Samsung GALAXY FOLD, este totusi diferit fata de acest iPhone X pliabil intr-o privinta, mai exact, nu mai are un decupaj urat intr-o portiune a ecranului, cei are un ecran care se intinde intre toate marginile carcasei. Daca e sa privim acest concept ca atare, arata mai bine decat ceea ce a fost facut pentru Samsung GALAXY FOLD, iar asta pentru ca ecranul arata mult mai bine fara acea taietura in care este vizibila camera, dar Apple n-ar mai avea unde sa puna Face ID.

Samsung GALAXY FOLD, are o problema prin faptul ca nu poate fi folosit usor nici cand e pliat, nici cand e deschis, utilizatorul trebuind sa-si foloseasca ambele maini in cam toate situatiile in care are telefonul in mana. Pentru un iPhone X pliabil ar exista aceeasi problema ca la Samsung GALAXY FOLD, dar asta numai daca telefonul ar fi creat asa precumil vede in imaginea animata de mai jos, si nu in forma in care l-ar dori unii dintre fani.

Samsung GALAXY FOLD, a fost anuntat deocamdata de catre compania coreeana, insa urmeaza sa fie lansat de catre ea abia undeva prin cursul lunii aprilie, la preturi care ajung pana la 2000 de euro.