Samsung, STUPID, GRESEALA GALAXY S10 ce a ENERVAT Clientii

Samsung, a stricat lansarea Samsung GALAXY S10 in mod stupid, cu o greseala care a enervat multi clienti, si a pus compania intr-o situatie penibila acum.

specificatii Samsung galaxy s10

Samsung, a prezentat in mod oficial telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 in cursul zilelor trecute, insa in mod complet inexplicabil s-a facut serios de ras cu lansarea lor, dar si cu unitatile de test trimise catre revieweri pentru testare. Pentru inceput, desi toate telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 au minim 8 GB RAM, modelele de test listeaza ca au doar 6 GB RAM, ceea ce arata ca nici macar angajatii Samsung n-au stiut ce specificatii au telefoanele, ceea ce e foarte stupid.

Samsung, nu s-a oprit totusi aici, iar asta pentru ca inclusiv pe website-ul a listat unele modele Samsung GALAXY S10 cu 6 GB RAM, cele de 1 TB cu 8 GB RAM iar clientii care au dorit sa le cumpere au fost “bagati in ceata” de incapacitatea coreenilor de a isi lista corect telefoanele. Practic, Samsung a generat confuzie in randul clientilor care doreau sa cumpere telefoane cu anumite specificatii, insa nu au facut-o pentru ca nu stiau sigur daca vor beneficia de ceea ce vor.

Samsung se face de ras, listand specificatii gresite in telefoanele Samsung GALAXY S10

Samsung specificatii gresite galaxy s10

Samsung, nu a avut parte de problema aceasta stupida doar aici, pentru ca si telefoanele expuse in magazine pentru testare listeaza tot 6 GB RAM, desi ar trebui sa aiba 8 GB RAM integrati. Mai mult decat atat, inclusiv specificatiile listate in unele magazine sunt gresite, astfel ca foarte multa lume a vazut ca Samsung e incapabila sa afiseze specificatiile corecte pentru produsele sale, ceea ce pune compania intr-o situatie foarte penibila, lipsa de atentie la detalii fiind o mare problema pentru coreeni.

Samsung, a recunoscut ca informatiile afisate in telefoane sunt gresite, si ca ele au de fapt 8 GB RAM, informatiile de pe website-ul sau fiind corectate, iar cele din magazine ar urma sa fie corectate in viitor. Totusi, pentru o companie care vrea sa prezinte lumii cum arata viitorul, problemele de acest gen arata de fapt ca totul e doar o mare pacaleala de marketing, si ca in realitate Samsung are probleme in a-si lista corect produsele abia lansate.